Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Find den perfekte studentergave

Dato:

Kategori: Inspiration

Når studenterhuen er i hus, vælger mange at fejre det med at holde en studenterfest for venner og familie. Hvis du er inviteret med til fest og har brug for hjælp til, hvad du skal give den nybagte student i gave, så hjælper vi dig med inspiration. 

Uanset om du har en ønskeseddel at gå ud fra eller ej, er det oplagt at give flytte-hjemmme-fra-gaver, fordi de fleste studenter skal finde deres eget sted at bo inden for relativt kort tid. Her får du en række forslag til spændende studentergaver:

En opslagstavle med flere funktioner

En opslagstavle kan både hjælpe med at holde styr på hverdagen og være et dekorativt element i indretningen af en studielejlighed.  

DITMAR opslagstavle er fremstillet i stål, træ og plast og har den meget populære kobberfarve. Det er nemt at hænge invitationer, billeder og huskelister op. Der medfølger klemmer, men hvis du gerne vil sætte lidt flere farver på, kan du købe klemmer i forskellige farver og mønstre. DITMAR opslagstavlen kan både stå selv eller den kan hænges den op, hvilket er praktisk, hvis der ikke er så meget plads på køkkenbordet eller skrivebordet. 

Tip: Giv et personligt billede sammen med opslagstavlen. 

Et vægur - praktisk og dekorativt

Et vægur er nok ikke det typiske gaveønske for en student, men det både er praktisk og dekorativt. Uanset hvor meget plads der er i den kommende studenterlejlighed, kan man altid finde plads til et vægur


Lysestager, vaser og pyntepuder - hygge til boligen

Andre spændende gaveideer til studenten er dekorative lysestager, vaser, pyntepuder eller en plaid, som kan være med til at skabe hygge og et personligt touch i indretningen. 


Tip
: Køber du flere pynteting i studentergave, så vælg dem i samme nuancer og/eller stilarter, så de matcher hinanden. 


God fornøjelse med at finde den perfekte studentergave.