Vægure og vækkeure der følger med tiden

Hold øje med tiden med et vægur eller vækkeur og undgå at komme for sent. Et vægur passer ind i de fleste rum i hjemmet, mens et vækkeur oftest er digitalt og placeret på natbordet i soveværelset. Fordelen ved et vægur er, at det er både funktionelt og smart. Så du kan vælge et ur i flot design, som matcher din personlige stil i køkkenet, stuen eller på kontoret. Og når du ikke har mobilen i nærheden, kan du bruge uret på væggen til at tjekke tiden. JYSK tilbyder et flot udvalg af hvide og sorte vægure i flere forskellige størrelser. 

Glem ikke at købe et batteri til dit vægur, så det er klar til brug, når du kommer hjem.

Et ur til din boligindretning

Urets praktiske funktion er for de fleste den vigtigste - vi skal bruge det til at se, hvad klokken er. Det behøver dog ikke udelukke den æstetiske værdi ved at have et ur, der passer ind i din boligindretning. Hvad enten du er til moderne, klassisk eller retro design, så har JYSK et ur til din boligstil. 
Skifter din stil ofte eller elsker du at følge forskellige boligtendenser? Så har JYSK altid ure til skarpe priser, så det ikke koster en formue at være med på de nyeste trends.