Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sådan indretter du studieboligen

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Studiebolig, Lille lejlighed, Møbler med flere funktioner

Det kan være en udfordring at indrette en studiebolig eller lille lejlighed, da der sjældent er meget plads at gøre med. Men lidt plads betyder ikke, at du ikke kan indrette dig et trendy hjem. Det kræver bare en smule mere omtanke når du indretter.

Hemmeligheden bag en vellykket indretning af mindre rum er nemlig, at finde møbler med flere funktioner, der dels sparer plads og samtidig kan hjælpe dig med at holde orden. I JYSK findes der mange smarte produkter, der kan have flere funktioner, og vi giver dig her ideer og inspiration til kreativ indretning af små rum. 

Indret din entre – også hvis du ikke har én

Rod er hverken godt for din studieaktivitet eller dit sociale liv. Førstehåndsindtrykket af din bolig dannes som regel allerede i døråbningen, og derfor kan du med fordel sørge for struktur i indgangen til din bolig. Med enkle midler kan du skabe en entréfornemmelse, eksempelvis med et lille elegant entrémøbel, en let knagerække og et moderne cirkelformet spejl, der reflekterer lys og sikrer håret eller makeup’en sidder som den skal, inden du forlader hjemmet.

Vælg møbler med flere funktioner

Møbler, der kan mere end én ting, sparer værdifulde kvadratmeter og gør det nemmere at gemme rodet væk. I det hele taget er det en god tommelfingerregel i mindre boliger, at dine møbler har flere funktioner.

Du får eksempelvis med valg af en sovesofa ”to i én”, således der både er en fuldt ud funktionel seng og plads til sofahygge med vennerne.

Ved sofaen kunne du vælge at udskifte det traditionelle sofabord med nogle smarte taburetter, der dels kan fungere som sofabord og natbord, men også kan benyttes som siddeplads i tilfælde af flere gæster ad gangen. Taburetterne indeholder samtidigt opbevaringsplads, og kan derfor være et let, elegant og multifunktionelt møbel i en lille bolig.

Hvis du har svært ved at finde plads til et stort garderobeskab i din lille lejlighed, kan et tøjstativ være en nem og smart løsning. Det er blevet meget trendy med fritstående tøjstativer, der kan give rummet et moderne industrielt og råt look. Pas på ikke at overdænge stativet med tøj. Benyt i stedet muligheden for at fremvise dine yndlingskjoler eller jakker.

Indret med store spejle

Et rum med meget gulvplads syner større. Men du kan gøre andre ting, som får din studiebolig eller lille lejlighed til at virke større. Et velkendt trick er at sætte spejle op på væggen, så du får fornemmelsen af et større rum. Placer evt. flere store spejle ved siden af hinanden, der kan fange lyset og gøre rummet lysere og mere åbent.

Den Skandinaviske stil er meget moderne disse år, hvor de lyse vægge kombineres med naturfarvede materialer, såsom lyse og lette træsorter og tekstillook. Det lyse hjem fremstår oftest roligt og indbydende, hvilket tit kan være udfordringen med mindre hjem.

Med dette indlæg håber vi, at du er blevet inspireret og har fået tips til, hvordan det lille hjem kan gøres mere trendy og samtidigt funktionelt.

Katrine Range And Design Manager
laila jensen

Har i ikke en påklædning skærm

Birgitte

Hej Laila. Nej, vi har desværre ikke en påklædningsskærm i vores sortiment. /Birgitte

Kommentarer

You must have Javascript enabled to use this form.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.