Flotte bænke til spisestuen

Bænke er blevet en populær del af boligindretningen. Hos JYSK finder du nemt en bænk, der matcher dine behov. Køb en stilren bænk i træ, en polstret model i stof med ryglæn eller en praktisk træbænk med opbevaringsplads. Vi har spisebordsbænke i flot design og god kvalitet. Bemærk at du kan købe bænke inden for en serie, hvor vi  f. eks. også sælger spisebordssæt, skænke, reoler, borde og stole. På den måde sikrer du en rød tråd i indretningen. Du kan også vælge at bruge en af vores bænke i entréen.Ellers kan du se vores udvalg af entrémøbler lige her.

    Spisebordsbænke med god komfort

    Du kan bruge en bænk i alle hjemmets rum både i stuen, entreén, køkkenet osv. De ekstra siddepladser vil indbyde til gode samtaler og nærvær.

    Du kan også vælge en spisebordsbænk som erstatning for nogle af spisebordsstolene, og bryde den klassiske opstilling med et spisebord og fire stole. Det giver et frisk og hyggeligt look i spisestuen, som vil skille sig ud fra mange andre hjem. Her er det vigtigt med ekstra god siddekomfort, og nogle foretrækker derfor bænke med ryglæn. Hos JYSK har vi spisebordsbænke i rolige farver såsom grå, hvid, beige og træ, der passer i det fleste hjem. Vælg en lakeret bænk for nem rengøring eller en polstret bænk for maksimal komfort. Vælger du en lakeret bænk kan du med fordel tilføje nogle stolehynder. Se vores udvalg af flotte stolehynder her.