Glat sengetøj i lækre materialer

Glatte sengesæt er karakteriseret ved en glat og tæt vævning, som er behagelig, slidstærk og holdbar. Vores glatte sengesæt kommer i flere forskellige materialer som 100% bomuld, hør og mikrofiber. Materialerne behandles på forskellige måder, for at opnå forskellige looks på sengesættene. Her kan vores sengesæt i vasket bomuld eller bomuldspercale i en ekstra kraftig kvalitet fremhæves. Find din favorit mellem vores mange sengesæt i farver som grå, rosa, brun, grøn, lilla, blå, hvid og sand, samt et hav af flotte mønstre. Få glatte sengesæt med enten lynlåslukning, stropper eller knapper. 

Hos JYSK har vi et stort udvalg af sengetøj og sengesæt i forskellige farver og materialer. Er du i tvivl om hvilket materiale, du skal vælge? Læs mere om sengetøj og materialer i vores sengetøjsguide.

Sengetøj i forskellige farver, størrelser og materialer 

Hos JYSK vil vi gerne give vores kunder et stort udvalg, så du finder dynebetræk og hovedpudebetræk i et stort udvalg af farver og mange nuancer og kombinationer af farverne i form af flotte mønstre, både blomster, tern, striber, prikker, cirkler og grafiske mønstre.

Størrelserne varierer fra standard single sengesæt i 140x200 cm, som også fås med ekstra længde i str. 140x220 cm, og til dobbelt dynebetræk i str. 200x200 cm. Så der er noget for enhver smag.

Udover det klassiske materiale bomuld, findes vores glatte sengetøj i hør eller polyestermikrofiber, som begge har nogle rigtig gode egenskaber.

  • Hør er et åndbart materiale, der transporterer fugt væk og skaber et tørt og behageligt sovemiljø
  • Polyestermikrofiber er et behageligt materiale som hverken krymper eller krøller