Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Rullebord ALBERTSLUND hvid/krom

Varenummer: 3811002

Rullebord ALBERTSLUND hvid/krom

  Pr. stk. 200,-

Specifikationer

Materiale: Krom, Metal, PP (polypropylen), Plast
Farve: Krom, Hvid
Størrelse samlet: Bredde: 32 cm, Højde: 62 cm, Dybde: 37 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 17 cm, Længde: 61 cm, Højde: 38 cm

Alle kundeanmeldelser

 
81 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
06/03/2018

Det er hvad man køber

Til det lille badeværelse jeg har hvor jeg skal flytte på den skabsplads jeg har når når jeg skal i bad, er den fin, men der er nogle design beslutninger som jeg bestemt er irriteret over. F.eks. kan man se lige ned i skufferne. Det kunne snildt have været undgået hvis de havde været helt firkantede (selvom at de så ikke kunne have været stakket)

Skrevet af: Sheila Thomsen By: 5260 Odense S Alder: 25-34 Køn: Kvinde
13/02/2018

Godt produkt til god pris.

Er begyndt at skulle sortere affald i 4 forskellige typer affald, som metal, plast, papir og glas og her er rullebord perfekt med sine 3 skuffer og plade på toppen. Fylder ikke meget, nem at samle og nem at rengøre. Godt produkt til en god pris. Kan anbefales.

Skrevet af: Henriette K Hansen By: Stenløse Alder: 45-54 Køn: Kvinde
07/02/2018

Den kunne have været god, men har store problemer

Jeg har 2 af disse. Jeg var super glad, da jeg så dem, for de var den rette størrelse og med hjul. Men når man trækker skufferne ud, glider de af i den ene side. skufferne er ikke nemme at sætte på igen. Det er synd, for de kunne have været så gode. Jeg håber, at de finder en måde at gøre dem bedre, for der er sikkert mange, som har brug for netop sådan et møbel, men en som duer.

Skrevet af: Helle By: København NV Alder: 55-64 Køn: Kvinde
16/11/2016

Ikke en succes

Rullebordet var skævt i rammen, så skufferne ikke kunne sidde ordentligt på deres plads. Det var meget ustabilt. Vi fik vores penge retur uden problemer, ros for dette.

Skrevet af: Jørgen Engblad Greve By: Ejstrupholm Alder: 45-54 Køn: Mand
21/07/2016

Jeg er glad for det og anbefaler det gerne

Rullebordet virker som det skal og jeg er glad for det. Det passer fint i størrelsen til fx et lille badeværelse. Jeg synes hjulene var lidt svære at få sat på, men ud over det har jeg intet negativt at sige om det.

Skrevet af: Lise Hansen By: Odense Alder: 25-34 Køn: Kvinde
27/06/2016

Fint produkt til prisen

Den fungere fint dom den skal og er til prisen et godt produkt

Skrevet af: Bolette By: Randers Alder: 15-24 Køn: Kvinde
08/06/2016

Rullebord Albertslund

fin

Skrevet af: Kirsten Laursen By: Lemvig Alder: 55-64 Køn: Kvinde
08/04/2016

Hurtig levering

Tilbud på rullebord, klik, bestil og Hurtig levering med Post Danmark

Skrevet af: Martin Andreil By: Smørum Alder: 45-54 Køn: Mand
02/12/2017

vozík

Vozík jsem reklamovala. Po sešroubování byl křivý a nestabilní. Nový kus po výměně jej již v pořádku a je to velmi praktický pomocník.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: Lenka By: Kolín Alder: 45-54 Køn: Kvinde
21/11/2017

Vozik Albertslund

Jsem velmi spokojena, mam vyreseny problem s uloznym prostorem v moji male koupelne.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: Alena By: Ústí nad Labem Alder: 45-54 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.