SLEEPING DAYS – SPAR OP TIL 60%*KØB NU


INSPIRATIONSDAGE - SPAR OP TIL 60%*KØB NU

Sort bænk med opbevaring og skoskab i entre

Smart og funktionel opbevaring i entréen

Dato:

Kategori: Opbevaring

Tags: Entré

Entréen er som regel det første rum, dine gæster træder ind i. Derfor er det vigtigt, at du har en pæn og ryddelig entré, som sikrer, at dine gæster føler sig velkomne fra starten. Få idéer til en funktionel og smart opbevaring og undgå uoverskueligt rod i din entré.

Udnyt pladsen på væggen med knager

Når du vil skabe smart og funktionel opbevaring i entréen, kommer du ikke uden om knagerækker. Knager i forskellige former og design er både dekorative og praktiske, da både børn og voksne nemt kan hænge jakker, tasker eller andre ting op og hjælpe med til at holde orden. Du kan eksempelvis hænge knagerne i forskellige højder, så alle kan nå og for at give entréen et mere dynamisk udtryk, uden det kommer til at se rodet ud.

Entre med skoskabe og knager

Få smart opbevaring med funktionelle møbler

En anden oplagt måde at skabe en funktionel og smart opbevaring i entréen kan være ved at indrette med multifunktionelle møbler. Her er særligt opbevaringsbænken og hattehylden klassiske og populære løsninger, som er et hit hos de fleste.

En idé kan også være, at du prøver at indrette med en bænk med opbevaring i entréen. På den måde får du en smart opbevaringsløsning, der samtidigt kan fungere som en lille skammel i entréen, som du kan bruge til at sidde på, når du eksempelvis skal snøre skoene.

Sort bænk med opbevaring


Få mere inspiration til indretningen af din entré.

Tænk ud af boksen

Funktionelle og smarte opbevaringsløsninger i entréen handler i høj grad om, at du tør tænke ud af boksen og evner at bruge ting på nye, kreative måder. Eksempelvis kan et skoskab, som kun optager lidt plads, sagtens bruges til andre formål end opbevaring af sko. Huer, handsker og halstørklæder kan med fordel gemmes væk i skoskabet. På den måde er de lettilgængelige, men de ligger ikke og roder i entréen.

Hængende hvide skoskabe i forskellige størrelser

Lav dit eget reolsystem med hylder

En anden idé kan være at hænge flere hylder over hinanden. På den måde skaber du dit eget reolsystem, hvor du kan have plads til pynteting eller små opbevaringskurve. Hylder kan i sig selv være dekorative, og de kan dermed være med til at løfte indretningen visuelt og samtidig gøre opbevaringen i din entré mere funktionel og smart.

Hvide svævehylder

Brug en knivmagnet som nøgleholder

En tredje mulighed er at benytte en knivmagnet til at hænge nøgler på. Du kender sikkert til situationen, hvor du ikke kan finde dine nøgler, fordi de ligger og flyder der, hvor du smed dem sidst. Ved at gøre det til en vane at hænge dine nøgler på knivmagneten, slipper du for at komme for sent ud af døren, fordi du ikke kan finde dine nøgler.

Udnyt højden i din entré

Smart og funktionel opbevaring handler i høj grad om at udnytte pladsen i rummet optimalt. Har du en entré med højt til loftet, kan du med fordel hænge nogle hylder højt i rummet. Har du mange ting, der står og fylder på gulvet, kommer din entré hurtigt til at virke mere rodet og meget mindre, end den reelt set er.

En løsning kan være, at du eksempelvis hænger nogle hylder højt i rummet for at få ekstra opbevaringsplads. Ved at fjerne genstande fra synsfeltet giver du entréen et ryddeligt udtryk.

Undgå ting og rod på gulvet

En anden fordel ved at opbevare i højden er, at du fjerner tingene fra gulvet. Sko og tasker, som står på gulvet, kan hurtigt få rummet til at se rodet ud. At du fjerner disse ting, kan derved hurtigt give dit rum et frisk pust og en fornemmelse af mere rummelighed.

Tip: I en lille entré med flere døre kan du med fordel hænge hylder over dørene, så du udnytter pladsen bedst.