UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%KØB NU

Skab et nyt udtryk i dit soveværelse med sengeborde

Skab et nyt udtryk i dit soveværelse med sengeborde

Det er nok ikke sengebordet, du tænker mest på i dagligdagen, men dette møbel har både en praktisk funktion og betydning for soveværelsets samlede udtryk. Alligevel vælger vi tit den simple løsning med to ens natborde på hver sin side, hvor udseendet er underordnet, så længe det bare opfylder de praktiske krav. Men sengeborde behøver ikke være ensartede, symmetriske og kedelige. Der findes et utal af muligheder, der kan peppe dit soveværelse op og give det et helt nyt udtryk.

Vi giver her 5 bud på spændende sengebordsløsninger til dit soveværelse.

1. Minimalistisk væghængt sengebord

Det væghængte sengebord er til dig, der går efter en praktisk løsning og et let look, som skaber luft i soveværelset. En fordel ved det væghængte sengebord er, at det er praktisk, når du skal gøre rent. Uden bordben er det nemlig nemmere at støvsuge og holde soveværelset støvfrit.

Sengeborde, der er væghængte er ofte små. Du kan f.eks. bruge en hylde som natbord eller en trækasse

2. Multifunktionelt natbord med siddeplads

Multifunktionelle møbler er smarte, især når du bor småt. En taburat kan anvendes til mere end siddeplads. Taburetter kan også fungere som et flot og rustikt sengebord. Taburetter fås tilmed i mange variationer og farver, så du kan få et helt unikt sengebord, der passer netop til din stil.

Er du til et kreativt look, kan du også overveje at bruge en stol, skammel eller puf som sengebord. Alle vil de fungere som ekstra siddeplads, du hurtigt kan finde frem til gæster. Når dit sengebord er multifunktionelt, vil det være en fordel at hænge natbordslampen op, så du hurtigt kan få fat i taburetten.

3. Det moderne sengebord

Det moderne sengebord har ikke nødvendigvis fire ben og skuffer, og der står måske ikke to ens borde på hver side af sengen. Det moderne sengebord er mere dynamisk i form, farve og materiale, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge som sengebord.

Et rundt sidebord, et mini sofabord eller en bænk kan nemt anvendes som sengebord, hvis du ønsker en atypisk og unik natbordsløsning. Og vær ikke bange for at vælge et bord, hvor materialer som stål, træ, laminat og marmor er mikset. 

4. Brug din kommode som natbord

Ønsker du en hyggelig stemning i soveværelset og et romantisk look, vil en kommode være et oplagt bud på dit nye sengebord. Kommoden bliver dermed til et møbel med to funktioner, da den også har god opbevaringsplads til f.eks. sengetøj. Brug et arvestykke, snup en kommode fra gangen eller køb en ny kommode. Uanset hvad du vælger, så sørg for at vælge en lav model, så du kan nå de ting, du har brug for let at kunne finde om natten. 

5. Sengebord på hjul

Et rullende sengebord er smart, fordi det let kan flyttes. Det gør det nemt at lave om på indretningen i soveværelset, hvis du er typen, der gerne vil have jævnlige forandringer i boligindretningen. Et rullende sengebord kan også gøre det nemt at servere morgenmad på sengen.

Hvis du skubber sengen mod væggen, behøver du kun investere i et enkelt sengebord, og det giver tilmed mere gulvplads. Et bakkebord er et godt bud på et rullende sengebord, men du kan også kaste dig ud i en gør-det-selv løsning, hvor du sætter hjul på et traditionelt natbord. 

Inden du stormer ud og køber nyt sengebord, kan du gøre dig overvejelser om, hvad dit behov er for bordplads og opbevaring samt hvor meget plads, der er til et sengebord. 

 

Udforsk mere

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?

Hvilke tekstiler varmer bedst?

Julegaveidéer, der skaber glæde i hjemmet

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.