Sengetøj og dynebetræk af bomuld i lys grå med billede af indkøber Berit

Indkøberens favoritter indenfor sengetøj

To gange om året fortæller vores indkøber og ekspert indenfor sengetøj, Senior Category Manager Berit Stokholm om, hvilke favoritter hun har blandt de nye sengesæt i vores sortiment. ”I en verden, der er under konstant forandring, har vi alle brug for at starte dagen på en god måde,” siger Berit og fortsætter: ”De design, som jeg vil fremhæve her, tilfører en positiv og varm stemning til soveværelset og giver os mulighed for at slappe af og genoplade – og dermed har vi de bedste forudsætninger for at gøre hver dag til en succes.”

ELLIE – behagelig og blid  

ELLIE-sengesættet er et oplagt valg, hvis du ønsker dig et smukt sengesæt af bomuld af den højeste kvalitet.

Sengesættets lysegrå farve får bomuldsstoffet til at fremstå indbydende og til det perfekte sted at lukke øjnene. Dets sande skønhed liggerne i detaljerne – sengesættet er broderet med små, hvide motiver, der tilføjer et charmerende touch til det simple udtryk.

ELLIE-sengesættet er lavet af 100% bomuld af højeste kvalitet og er STANDARD 100 OEKO-TEX®-certificeret. Dets trådtal ligger på 144, hvilket er en angivelse af antallet af vertikale og horisontale tråde pr. kvadrattomme stof. Jo højere dette tal er, jo tættere vævet og dermed mere holdbart vil stoffet og sengesættet være. 

Guide: Vælg den rigtige størrelse sengetøj

BARBO – dyb chokoladebrun

BARBO-sengesættet er en af vores kunders helt store favoritter. Foruden de klassiske og meget populære mørkeblå og sandfarvede versioner fås BARBO nu også i en smuk mørkebrun farve.

BARBO-sengesættet er lavet af 60% bomuld og 40% bambusviskose. Denne blanding giver BARBO et smukt silkelignende udtryk, hvilket giver dig et lækkert, luksuriøst yderst behageligt sengesæt til dit soveværelse.

Sengesættet er OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret og bambusviskosen er FSC® MIX-certificeret (FSC® N001715). BARBO-sengesættets trådtal er 250 pr. kvadrattomme, hvilket bl.a. er med til at give stoffets dets skinnende udtryk. 

REGINA – unikt og roligt design  

REGINA-sengesættet er en af de mest iøjnefaldende nyheder i vores sortiment. Hvis du godt kan lide forskellige nuancer af beige og mokka, er REGINA et oplagt valg for dig, der kan tilføre dit soveværelse et friskt pust. Sengesættets grafiske design gør det til et skønt blikfang, der får et mere livligt udtryk, men uden det går på kompromis med komfort og afslapning.

Med et trådtal på 144 pr. kvadrattomme er REGINA er hårdført sengesæt, der kan holde til hverdagen. Derudover er sengesættet lavet af bomuld, der er OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret. 

Sengesæt i mørk sandfarve og beige med grafisk design på seng i soveværelse
plus
REGINASengetøj REGINA 140x200 mørk sand
150,-/sæt
249,- /sæt
Laveste pris 30 dage 249,- /sæt (-40%)
Grafisk mønster på sengesæt med mørk sandfarve og beige farver
plus
REGINASengetøj REGINA 140x200 mørk sand
150,-/sæt
249,- /sæt
Laveste pris 30 dage 249,- /sæt (-40%)

MIMMI – klassisk paisley

Sidst, men ikke mindst, finder vi blandt Berits favoritter det unikke MIMMI-sengesæt med et klassisk og velkendt paisleymønster. Sengesættet er et fantastisk eksempel på, hvordan mere flamboyant design, når det bliver sat sammen med rolige og naturinspirerede farver, resulterer i en version af det klassiske mønster, der passer ind i alle moderne hjem.

Med MIMMI-sættets varme palet af jordfarver og små detaljer i blå får du et iøjnefaldende sengesæt, der helt sikker vil løfte dit soveværelse til det næste niveau – og da det er lavet af blød og lækker bomuldssatin, får du også luksuriøs komfort. 

MIMMI har et trådtål på 200, hvilket er typisk for satin af høj kvalitet. Sengesættet er også OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret.

VANJA-lagen

VANJA-lagnet er et fantastisk valg, hvis du er på udkig efter nye sengelagner. Lagnet kan nemt matche dit eksisterende sengetøj, da det fås i farverne hvid, mørk sand, beige og antracitgrå.

VANJA er lavet af en blanding af 65% bomuld og 35% lyocell. Lyocell, fremstillet af træfibre, hjælper med at absorbere fugt og transportere det væk fra din krop, hvilket er en fantastisk fordel ved sengetøj, der er lavet af en blanding af bomuld og lyocell. Desuden gør lyocell stoffet meget blødt og holdbart, og under produktionen bruges der også mindre vand sammenlignet med konventionel bomuld.

Ligesom vores dynebetrækssæt, hvilket naturligvis inkluderer Berits favoritter, er VANJA-lagnet også OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret.

Et stort udvalg af alt indenfor sengetøj og sengelinned 

Hos JYSK har vi et bredt udvalg af alt, du skal bruge indenfor sengetøj og sengelinned. Se vores fulde sortiment eller se udvalgte sengesæt nedenfor. 

Hvis du gerne vil have mere inspiration til at indrette dit soveværelse og skabe en oase ro og komfort, kan du se mere i vores blogindlæg, der handler om vores indkøbers favoritter indenfor lamper og belysning eller vores indkøbers favoritter indenfor boligdekoration og interiør

Udforsk mere

Isolerende gardiner kan hjælpe mod støj, varme og kulde

Isolerende gardiner kan hjælpe mod støj, varme og kulde

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?

SMART indretning og intelligente opbevaringsløsninger

SMART indretning og intelligente opbevaringsløsninger