Spisebord i eg og grå spisebordsstole i en stilfuld spisestue

I rampelyset: KALBY-kollektionen

Klassiske egemøbler i en enkel stil, hvor træets skønhed kommer til sin ret. Det er nogle af tankerne bag vores møbelkollektion KALBY. Vi er glade for, at den også er en af vores kunders favoritter. Møbelkollektionen tæller firkantede spiseborde i forskellige størrelser samt en rund version, en alsidig spisebordsbænk, en rummelig skænk, et enkelt skrivebord og et stilfuldt vitrineskab. Alle møbler er i massivt, lakeret eg og finér, så du kan være sikker på, at de både er robuste og holdbare. 

KALBY rundt spisebord: “Smukt og robust”

Med en størrelse på 120 cm i diameter har det runde KALBY spisebord plads til et hyggeligt middagsselskab med 3 gæster og dig selv. På JYSK.nl giver en af vores kunder det 5 stjerner* sammen med denne kommentar: “Et smukt og robust bord”

KALBY spisebord i eg: “Solidt bord, tungt, let at vedligeholde”

KALBY spisebordet er 90 cm bredt og fås i tre forskellige længder: 130 cm, 160 cm og 200 cm. Alle tre versioner kommer med tillægsplader, så du kan forlænge dem. Hvis du vælger det største, har du et bord med plads til 12 personer, når tillægspladerne er sat i. Den mindste version får disse ord fra en glad kunde i Polen, sammen med 5 stjerner:

“Solidt bord, tungt, let at vedligeholde, ingen skarpe kanter, perfekt til familier med børn :)”

KALBY skænk i eg: “Solid, fantastisk skænk der har plads til meget”

Med to soft-close-døre og tre soft-close-skuffer med fuld udtræk, har KALBY skænken masser af plads til dine duge, vaser, juledekorationer osv. På JYSK.no skriver en kunde sammen med en 5-stjernet anmeldelse:

”Solid, fantastisk skænk der har plads til meget. Let at samle, der fulgte en god vejledning med.”

KALBY skrivebord i eg: “... moderne design, let at samle, enestående kvalitet”

Skrivebord i eg og sort kontorstol i et stilfuldt rum
KALBYSkrivebord KALBY 60x120 lys eg
1250,-/stk.
1899,- /stk.
Laveste pris 30 dage 1899,- /stk. (-34%)

Det bliver ikke meget mere enkelt: KALBY skrivebordet er et møbel uden overflødige dikkedarer. Det har glatte overflader og en knapt synlig soft-close skuffe med fuld udtræk. På JYSK.ro får skrivebordet disse ord fra en glad kunde, der også efterlader 5 stjerner:

”Jeg kan virkelig godt lide det, moderne design, let at samle, enestående kvalitet! Jeg anbefaler det.”

KALBY sofabord som et stilfuldt midtpunkt

KALBY sofabordet er både stilrent og praktisk. Sofabordet har et klassisk, tidløst og stilrent udtryk med sine flotte overflader i lys eg, der emmer af natur. Med den diskrete hylde har du plads til at lægge magasiner, den bog du er ved at læse eller andre ting fra dig, så du kan holde bordfladen ryddet, og sofabordet dermed altid kan udstråle sin flotte helhed og være midtpunkt i din stue. 

Flere møbelkollektioner

Se også vores andre spiseborde, skænke, bænke, skriveborde og vitrineskabe, og læs om vores møbelkollektioner VIRUM i sort metalVANDSTED i bambus, den elegante, hvide NORDBY eller DOKKEDAL med det moderne, nordiske look.

*Anmeldelserne stammer fra JYSK i landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien og Irland.

Udforsk mere

I rampelyset: Egetræsstolen ARNBORG

I rampelyset: Egetræsstolen ARNBORG

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

JONSTRUP: En klassisk spisebordsstol

JONSTRUP: En klassisk spisebordsstol

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse