Kontor med bambus skrivebord og rumdeler i bambus, bambus bænk med gråt betræk og bambus tøjstativ i soveværelse

I rampelyset: VANDSTED kollektionen

Bambus er et moderne og trendy materiale at lave møbler i. Det er både prisvenligt og passer perfekt sammen med den skandinaviske stil, som vi elsker her hos JYSK.

Med vores 4-stjernede* VANDSTED kollektion kan du tilføre et nordisk strejf til alle rum i dit hjem. Kollektionen indeholder forskellige produkter: En praktisk bænk, et smalt konsolbord, et tøjstativ, som kan klappes sammen, en lav reol, et elegant sengebord, et smart skrivebord, en nyttig rumdeler, en skoreol og knager til entreen.  

Alle produkterne er lavet primært i bambus, og i nogle tilfælde i kombination med MDF. Vi er stolte over, at alle produkterne i gennemsnit vurderes til 4 stjerner af vores kunder. Se nogle af anmeldelserne fra JYSK.dk herunder.

"Funktionel og smuk"

VANDSTED kollektionen indeholder blandt andet en skoreol, der er ideel til den lille entre. Den lave hylde er perfekt til sko og sandaler eller til kurve med huer og halstørklæder. En af vores kunder skriver på JYSK.dk:

”Funktionel og smuk. Et perfekt møbel, der både er dekorativt og praktisk.”

“Bænken lever op til alle mine forventninger”

VANDSTED bænken har et komfortabelt sæde, som er betrukket med holdbart stof. Den lave hylde giver dig en god opbevaringsplads, hvor du kan lægge fx en plaid. En kunde skriver sådan her på JYSK.dk:

”Jeg er meget tilfreds. Bænken lever op til alle mine forventninger.”

“Nem at samle”

VANDSTED tøjstativet er både praktisk og dekorativt. Tøjstativet kan nemt foldes sammen og opbevares fx bag en dør, hvis du ikke skal bruge det. På JYSK.dk deler en kunde sin anmeldelse:

”Tøjstativet er godt - ser smukt ud og er nemt at samle. Jeg vil anbefale det (det er bedre end et tøjstativ i metal). Ingen problemer med at købe på nettet og med leveringen.”

“Flot design og god kvalitet”

Denne reol er både elegant og let, så du nemt kan flytte rundt på den. Med dens tre hylder får du plads til både bøger, praktiske opbevaringsbokse og dekorative nips. På JYSK.dk har en kunde skrevet denne anmeldelse: ”Flot design og god kvalitet”. 

*Anmeldelserne stammer fra JYSK landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien og Irland.

Læs også om vores møbelkollektioner NORDBY - hvid og klassisk, VIRUM i sort metal og den elegante EGELEV.  

Udforsk mere

Vælg den rigtige entrebænk

Vælg den rigtige entrebænk

I rampelyset: MARKSKEL-kollektionens møbler med opbevaring

I rampelyset: MARKSKEL-kollektionens møbler med opbevaring

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Sådan vælger du den rigtige garderobe

Sådan vælger du den rigtige garderobe