GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%

Reol, sofabord, skænk og konsolbord i metal i sort og enkelt design

I rampelyset: VIRUM kollektionen

”Tidsløst” og ”enkelt” er et par ord som fint beskriver VIRUM – én af vores mest populære møbelkollektioner. De elegante møbler med et skandinavisk udtryk passer ind i de fleste hjem, og det er sikkert en af grundene til, at de er blevet kunde-favoritter her hos JYSK. 

Med vores 4-stjernede* VIRUM kollektion kan du tilføre et nordisk strejf til alle rum i dit hjem. Kollektionen indeholder forskellige produkter - blandt andet: Et smalt konsolbord, et tøjstativ, skoreol, et skab, en lav skænk og et sofabord med opbevaringshylde.

Alle produkterne er lavet i metal og derefter pulverlakeret sort. Vi er meget stolte over, at alle produkterne i gennemsnit vurderes til 4 stjerner eller mere af vores kunder. Se nogle af anmeldelserne fra JYSK.dk herunder.

“Let metal struktur”

I VIRUM kollektionen kan du finde et tøjstativ, der passer perfekt til din entré eller dit soveværelse. Tøjstativet er simpelt i sit udtryk og sammensat i en let metal-konstruktion, der ikke optager for meget plads i rummet. En af vores kunder skriver på JYSK.dk:

”Let metal struktur. Meget anvendelig til formålet.”

Tøjstativ og bænk


“Flot og funktionel skærm”

VIRUM kollektionens påklædningsskærm er meget alsidigt møbler der både kan bruge til afskærmning og som rumdeler. På JYSK.nl deler en kunde sin begejstring: :

”Skærmen lever fuldt ud op til mine forventninger. Er meget glad for den. Ikke kun en smuk skærm, men også et godt forhold mellem pris og kvalitet.”

Påklædningsskærm i sort metal

“Meget tilfreds, nem at samle, god og robust”

VIRUM sofabordet er både praktisk og moderne. Brug hylden til blade og bøger, og stil en plante eller lidt fint keramik på bordet for at skabe et moderne, hyggeligt udtryk. På JYSK.dk anmelder en kunde sofabordet således:

”Meget tilfreds, nemt at samle, godt og robust.”

Sofabord i sort metal


“Skønt design konsolbord”

VIRUM kollektionens konsolbord er et meget let møbel, som du nemt kan flytte alt efter, hvor du synes, det passer i dit hjem. Konsolbordet er forholdsvist smalt, hvilket gør det ideelt til rum som fx entréen eller fordelingsgangen. Bordet optager ikke særligt meget plads i rummet, men er perfekt til let opbevaring eller dekoration. Brug konsolbordet til kurve eller opbevaringsbokse til hatte og halstørklæder, og sæt en lille bakke eller skål frem til nøgler eller andre småting.

På JYSK.dk deler en kunde disse tanker:

”Skønt design konsolbord. God kvalitet for pengene sammenlignet med andre møbelforretninger.”


“Nemt at samle og ser fantastisk ud!”

VIRUM skænken er perfekt til opbevaring af alt det rod og alle de ting, som du ikke synes, dine gæster behøver at se. De praktiske låger gør det nemt for dig at have opbevaringsplads i stuen, uden at det ser rodet ud. Som en kunde udtrykker sig på JYSK.dk:

”Nem at samle og ser fantastisk ud!”


“Det er et smukt skab for en lille sum penge”

VIRUM kollektionens skab med 2 låger er også en smart opbevaringsløsning til dit hjem. Et skab i spisestuen eller i stuen hjælper dig med at skabe et ryddeligt hjem med en rolig atmosfære. Aviser, tegninger, vigtige papirer, vaser og serveringsskåle kan nemt opbevares i skabet, så rummet fremstår ordentligt, samtidig med at du har plads til alle dine ting.

En kunde på JYSK.dk skriver således om VIRUM skabet:

”VIRUM skabet er robust og med en masse opbevaringsplads. Det er nemt at samle og i god kvalitet. Alt i alt er det et smukt skab for en lille sum penge.”


*Anmeldelserne stammer fra JYSK i landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien og Irland.

Læs også om vores møbelkollektioner NORDBY - hvid og klassisk samt VANDSTED i bambus.

Har du et eller flere møbler fra VIRUM kollektionen? Så lad os høre din mening i kommentarfeltet.

 

Udforsk mere

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Smart entré-indretning

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.