Reol, sofabord, skænk og konsolbord i metal i sort og enkelt design

I rampelyset: VIRUM kollektionen

”Tidsløst” og ”enkelt” er et par ord som fint beskriver VIRUM – én af vores mest populære møbelkollektioner. De elegante møbler med et skandinavisk udtryk passer ind i de fleste hjem, og det er sikkert en af grundene til, at de er blevet kunde-favoritter her hos JYSK. 

Med vores 4-stjernede* VIRUM kollektion kan du tilføre et nordisk strejf til alle rum i dit hjem. Kollektionen indeholder forskellige produkter - blandt andet: Et smalt konsolbord, et tøjstativ, skoreol, et skab, en lav skænk og et sofabord med opbevaringshylde.

Alle produkterne er lavet i metal og derefter pulverlakeret sort. Vi er meget stolte over, at alle produkterne i gennemsnit vurderes til 4 stjerner eller mere af vores kunder. 

“Let metal struktur”

I VIRUM kollektionen kan du finde et tøjstativ, der passer perfekt til din entré eller dit soveværelse. Tøjstativet er simpelt i sit udtryk og sammensat i en let metal-konstruktion, der ikke optager for meget plads i rummet. En af vores kunder skriver på JYSK.dk:

”Let metal struktur. Meget anvendelig til formålet.”

“Meget tilfreds, nem at samle, god og robust”

VIRUM sofabordet er både praktisk og moderne. Brug hylden til blade og bøger, og stil en plante eller lidt fint keramik på bordet for at skabe et moderne, hyggeligt udtryk. På JYSK.dk anmelder en kunde sofabordet således:

”Meget tilfreds, nemt at samle, godt og robust.”

Sort sofabord i metal

“Skønt design konsolbord”

VIRUM kollektionens konsolbord er et meget let møbel, som du nemt kan flytte alt efter, hvor du synes, det passer i dit hjem. Konsolbordet er forholdsvist smalt, hvilket gør det ideelt til rum som fx entréen eller fordelingsgangen. Bordet optager ikke særligt meget plads i rummet, men er perfekt til let opbevaring eller dekoration. Brug konsolbordet til kurve eller opbevaringsbokse til huer og halstørklæder, og sæt en lille bakke eller skål frem til nøgler eller andre småting.

På JYSK.dk deler en kunde disse tanker:

”Skønt design konsolbord. God kvalitet for pengene sammenlignet med andre møbelforretninger.”

“Nemt at samle og ser fantastisk ud!”

VIRUM skænken er perfekt til opbevaring af alt det, som du ikke synes, dine gæster behøver at se. De praktiske låger gør det nemt for dig at have opbevaringsplads i stuen, uden at der ser rodet ud. Som en kunde udtrykker sig på JYSK.dk:

”Nem at samle og ser fantastisk ud!”

Sort skænk i metal
VIRUMSkænk VIRUM 3 låger sort
650,-/stk.
1099,- /stk.
Laveste pris 30 dage 1099,- /stk. (-41%)

“Det er et smukt skab for en lille sum penge”

VIRUM kollektionens skab med 2 låger er også en smart opbevaringsløsning til dit hjem. Et skab i spisestuen eller i stuen hjælper dig med at skabe et ryddeligt hjem med en rolig atmosfære. Aviser, tegninger, vigtige papirer, vaser og serveringsskåle kan nemt opbevares i skabet, så rummet fremstår ordentligt, samtidig med at du har plads til alle dine ting.

En kunde på JYSK.dk skriver således om VIRUM skabet:

”VIRUM skabet er robust og med en masse opbevaringsplads. Det er nemt at samle og i god kvalitet. Alt i alt er det et smukt skab for en lille sum penge.”

*Anmeldelserne stammer fra JYSK i landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien og Irland.

Læs også om vores møbelkollektioner NORDBY - hvid og klassisk samt VANDSTED i bambus

Sort skab i metal
VIRUMSkab VIRUM 2 låger sort
900,-/stk.
1399,- /stk.
Laveste pris 30 dage 1399,- /stk. (-36%)

Udforsk mere

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Ny lænestol? Få gode råd inden du køber

Ny lænestol? Få gode råd inden du køber