MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 3.500 KR. SLUTTER TIRSDAG 30.5.2023SHOP NU

TV møbel, hjørnebord og sofabord i beton look og med sort metalramme

I rampelyset: DOKKEDAL kollektionen

Hvis du vil have et moderne, råt look i dit hjem, så tag et kig på vores kollektion DOKKEDAL. I dette blogindlæg retter vi lyset mod den stilfulde serie, hvor alle tre møbler har fået 4 eller 5-stjernede anmeldelser af vores kunder.*

DOKKEDAL-kollektionen består af robuste og holdbare møbler til din spisestue, din entre, din stue eller dit soveværelse - alle i enkelt design og med et beton-look og stel i sort metal.

Et stort og moderne sofabord i beton look


Sofabordets bordplade har et beton-look, som er belagt med melamin, der er modstandsdygtigt mod ridser og slid. Det industrielle udtryk giver dit hjem et moderne og lidt råt look, samtidig med at det er meget praktisk. Desuden får du masser af plads til både nips, kaffe og brætspil på den store bordplade.

En af vores kunder giver DOKKEDAL sofabordet 5 stjerner på JYSK.dk og beskriver det som: “ Rigtig flot og stort sofabord i fin størrelse og højde. Nem at samle og nem at vedligeholde.”

DOKKEDAL TV-møbel

TV møbel med spejl, tallerken og magasiner på hylden


DOKKEDAL TV-bordet er et meget fleksibelt møbel. Du kan både bruge det som TV-bord og som et lavt konsolbord – perfekt til bøger, magasiner, nips og en fin bordlampe. Det enkle stel kombineret med det rå udseende gør, at møblet passer ind de fleste hjem uden at ”larme” for meget.

På JYSK.nl giver en kunde DOKKEDAL TV-bordet en 5-stjernet anmeldelse: “Fin højde og stort. Det er robust og let at samle. Et moderne look, der passer til næsten enhver indretning. Et fund til prisen!”.

Multifunktionelt og trendy hjørnebord


I vores optik passer DOKKEDAL hjørnebordet perfekt ind overalt. I en lille stue kan det bruges som sofabord, mens det i større stuer med fordel kan anvendes som et hjørnebord. Brug det til at vise dine yndlingsnips frem, eller sæt det i et hjørne med en bordlampe til at lyse krogene op.

DOKKEDAL-kollektionens minimalistiske design gør det nemt at placere det lille bord forskellige steder i hjemmet. Som en kunde på JYSK.fi beskriver det: “Smukt, enkelt og et meget beundret bord”. Mon det er gæsterne der også er vilde med det?

 

Tjek det komplette DOKKEDAL-sortiment.

Læs også om vores møbelkollektioner VIRUM i sort metal, VANDSTED i bambus og den elegante NORDBY kollektion.

Har du et eller flere møbler fra DOKKEDAL-kollektionen? Fortæl os, hvad du synes i kommentarfeltet.

*Anmeldelserne stammer fra JYSK i landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien og Irland.

 

 

Udforsk mere

Hvordan vedligeholder du dine gardiner?

Sådan indretter du et fælles hjem med din kæreste

Giv din indretning et twist med nye sofapuder

Inviter forårsvarmen indenfor i dit hjem