GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 1.000 KR. - SLUTTER SØNDAG 26.3.2023

Spisestue med hvidt konsolbord, spisebord, spisestuestole og skænk

I rampelyset: NORDBY-kollektionen

Hvis du vil skabe et klassisk, nordisk look i dit hjem, vil vores NORDBY-kollektion passe godt ind. I dette blogindlæg sætter vi spot på nogle af de fine møbler i serien, der har fået 4 eller 5-stjernede anmeldelser af vores kunder.*

NORDBY-kollektionen består af robuste og holdbare møbler til din spisestue, din entre, din stue, dit køkken og dit soveværelse - alle elegante, hvide og med mørke metalknopper på skuffer og låger.

Smarte opbevaringsløsninger

NORDBY har stilfulde opbevaringsløsninger til både dit tøj og andre ting, som du enten vil gemme lidt væk – eller vise frem. Det rummelige NORDBY garderobeskab har tre døre, der dækker et smalt rum med fire hylder og et bredere rum med bøjlestang. Nederst finder du tre praktiske skuffer.

En kunde på JYSK.bg giver garderobeskabet en 4-stjernet anmeldelse med disse ord: ”… Fronten er pæn, det er let at samle og ser godt ud.”

Light bedroom with grey bed frame, white bedside table and white wardrobe


På JYSK.dk har NORDBY sengebordet en gennemsnitlig vurdering på 4 stjerner. Det har både en hylde til din godnatlæsning og en lille skuffe til briller m.m.

En kunde på JYSK.cz giver det 5 stjerner sammen med denne kommentar: “Smukt sengebord, hurtig levering.”

2 white chests of drawers with 3/5 drawers and a white display cabinet with 2 doors and a drawer


NORDBY kommoden fås i to versioner: En bred med tre skuffer og en smallere, men højere med fem skuffer. Begge er perfekte til opbevaring af hatte og handsker i entreen eller i soveværelset til sokker og undertøj - eller hvor du ellers har brug for en smart opbevaringsløsning.

En kunde giver NORDBY kommoden med fem skuffer 5 stjerner på JYSK.nl og bemærker: “Meget elegant, praktisk at bruge og let at samle.”

Hvis du har brug for en opbevaringsløsning, hvor dine ting bliver vist frem, er det elegante NORDBY vitrineskab værd at se nærmere på. Det har to glasdøre og nederst finder du en skuffe til duge, plaider eller måske brætspil? En kunde på JYSK.fi giver vitrineskabet 5 stjerner og skriver: ”Virkelig god samlevejledning. Fantastisk vitrineskab til en god pris.“


Spisestue-indretning og en smart løsning til små lejligheder

NORDBY-kollektionen tæller også et stort spisebord og spisebordsstole. Hvis du har brug for siddeplads til hele den udvidede familie, kan du få ekstra tillægsplader til bordet – og hvis du bare har brug for plads til at snuppe et hurtigt måltid i køkkenet, kan du overveje det praktiske væghængte NORDBY foldebord.

Spisebordet får 5 stjerner på JYSK.no og følgende kommentar fra en kunde: “Let at samle. Stort og pænt!”

Dining room with all white console table, dining table, dining chairs and sideboard


Det væghængte NORDBY foldebord er lige så populært på JYSK.pl. En kunde giver det 5 stjerner med disse ord: “Produktet gør hvad det skal, uagtet den lave pris, kvalitet i håndværket ...”

White wall mounted folding table and two dining chairs in kitchen nook


NORDBY spisestolene er så pæne og behagelige, at I kan hygge jer med middagen i timevis.

En kunde skriver på JYSK.bg: ”Jeg er meget tilfreds med dette produkt - smukt og stabilt, som det ser ud på billedet.” - og giver stolen 5 stjerner.


Et matchende sæt til stuen

Du kan også møblere din stue med NORDBY-kollektionen. Matchende møbler skaber et ensartet look og NORDBY tv-bordet er rummeligt og har plads til både dit tv, dine spillekonsoller og fjernbetjeninger i en af de tre skuffer i bunden. Der er også tænkt på opbevaring i designet af sofabordet, hvor du kan lægge magasiner på hylden under bordpladen. Tip: Sæt et par matchende fletkurve på hylden, hvis du foretrækker et ryddeligt look.

Light living room with white tv stand and coffee table, grey sofa and mint pouffe in the foreground

 


Tjek det komplette NORDBY-sortiment.

Læs også om vores møbelkollektioner VIRUM i sort metal og VANDSTED i bambus.

Har du et eller flere møbler fra NORDBY-kollektionen? Fortæl os, hvad du synes i kommentarfeltet.

*Anmeldelserne stammer fra JYSK i landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien og Irland.

 

 

Udforsk mere

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Alt du skal vide om sengetøj

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Valentinsgaver til mænd

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.