Spisestue med hvidt konsolbord, spisebord, spisestuestole og skænk

I rampelyset: NORDBY-kollektionen

Hvis du vil skabe et klassisk, nordisk look i dit hjem, vil vores NORDBY-kollektion passe godt ind. I dette blogindlæg sætter vi spot på nogle af de fine møbler i serien, der har fået 4 eller 5-stjernede anmeldelser af vores kunder.*

NORDBY-kollektionen består af robuste og holdbare møbler til din entre, din stue, dit køkken og dit soveværelse - alle elegante, hvide og med mørke metalknopper på skuffer og låger.

Smarte opbevaringsløsninger

NORDBY har stilfulde opbevaringsløsninger til både dit tøj og andre ting, som du enten vil gemme lidt væk – eller vise frem. Det rummelige NORDBY garderobeskab har tre døre, der dækker et smalt rum med fire hylder og et bredere rum med bøjlestang. Nederst finder du tre praktiske skuffer.

En kunde på JYSK.bg giver garderobeskabet en 4-stjernet anmeldelse med disse ord: ”… Fronten er pæn, det er let at samle og ser godt ud.”

NORDBY garderobeskabet fås også i en smallere version med to låger. 

På JYSK.dk har NORDBY sengebordet en gennemsnitlig vurdering på 4 stjerner. Det har både en hylde til din godnatlæsning og en lille skuffe til briller m.m.

En kunde på JYSK.cz giver det 5 stjerner sammen med denne kommentar: “Smukt sengebord, hurtig levering.”

NORDBY kommoden fås i to versioner: En bred med tre skuffer og en smallere, men højere med fem skuffer. Begge er perfekte til opbevaring af huer og handsker i entreen eller i soveværelset til sokker og undertøj - eller hvor du ellers har brug for en smart opbevaringsløsning.

En kunde giver NORDBY kommoden med fem skuffer 5 stjerner på JYSK.nl og bemærker: “Meget elegant, praktisk at bruge og let at samle.”

Hvis du har brug for en opbevaringsløsning, hvor dine ting bliver vist frem, er det elegante NORDBY vitrineskab værd at se nærmere på. Det har to glasdøre og nederst finder du en skuffe til duge, plaider eller måske brætspil? En kunde på JYSK.fi giver vitrineskabet 5 stjerner og skriver: ”Virkelig god samlevejledning. Fantastisk vitrineskab til en god pris.“

Vitrineskabet fås også en lavere version uden skuffe. NORDBY konsolbordet og NORDBY skænken er også oplagte tilføjelser til din stue eller spisestue, hvis du holder af den enkle, skandinaviske stil. 

Tjek det komplette NORDBY-sortiment

Læs også om vores møbelkollektioner VIRUM i sort metal og VANDSTED i bambus.

*Anmeldelserne stammer fra JYSK i landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien og Irland

Udforsk mere

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?

Sådan vælger du spisebordsstole

Sådan vælger du spisebordsstole