Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Væghylder i et soveværelse

SMART indretning og intelligente opbevaringsløsninger

Dato:

Kategori: Soveværelse, Opbevaring

Tags: Soveværelse, Opbevaring, Garderobe

Når vi mangler plads, er vi mange der ender med at bruge soveværelset til opbevaring - ikke kun til ekstra dyner og puder, men også tøj, papirer, magasiner mv. Følg disse 5 tips til at få ryddet op i soveværelset og få mere opbevaringsplads – uden at gå på kompromis med din stil.

1. Brug 30 minutter om ugen på at rydde op og organisere

Gå soveværelset igennem hver uge med en affaldskurv i hånden. Skil dig af med det, som du ikke længere bruger eller behøver. Og bare rolig: Du behøver ikke at smide noget væk, som du egentlig gerne vil beholde. Lav en "måske"-bunke til de ting, som du ikke vil af med. Lav også en bunke til de ting, der ikke hører hjemme i soveværelset. Det kan være en brugt tallerken eller måske din datters Barbie-dukker... og glem ikke at se efter under sengen.

Jo oftere du gennemfører denne rutine, jo hurtigere går det. Når du er færdig, skal du smide affaldet ud og sætte tingene i "hører ikke hjemme i soveværelset"-bunken på deres rette sted.

2. Hvorfor opbevare dine ting omkring sengen, når du kan opbevare dem i sengen?

Kontinentalseng med opbevaring i bunden til ekstra dyner og puder


Denne DREAMZONE® GOLD C50 er en elegant løsning med integreret opbevaringsplads, hvor fx sommerdyner kan opbevares om vinteren (og omvendt). Generelt er det en god idé at købe møbler med flere funktioner, hvis du er ude efter pladsbesparende løsninger.


Hvis du ikke kan undgå opbevare ting omkring din seng, kan en hylde tjene som det perfekte natbord. Den optager ikke gulvplads, og du får plads til bøger, briller og smartphone.


3. Gå igennem din garderobe

Mange mennesker opbevarer deres tøj i soveværelset. Men du behøver ikke en stor garderobe til tøj og undertøj. JENNET tøjstativet kan bruges til skjorter, bukser og kjoler og resten af dit tøj kan du lægge i en kommode.

Brug 2 minutter hver dag på at rydde op i din garderobe

Hvis du er ligesom os, er der tøj, som aldrig helt ender på det rigtige sted, når du har haft det på. I stedet finder det et midlertidigt hjem i en bunke på en stol eller måske gulvet. Et par gode vaner kan hjælpe dig:

  • Brug 2 minutter hver dag på at hænge dit tøj op, folde det sammen og lægge det i den rigtige skuffe eller i den rigtige stabel på hylderne.
  • Læg snavset tøj i vasketøjskurven i stedet for i en midlertidig bunke på gulvet.

Sorter dit tøj hvert halve år

Start med en enkelt kategori af tøj som fx toppe. Prøv hvert enkelt top og overvej om den stadig passer? Det kan tage et stykke tid, men når du har prøvet dem alle, har du et godt overblik.

Lav en bunke med det tøj, som du vil beholde og en bunke med det tøj, som du vil give videre. Fremstilling af textil og tøj kræver mange ressourcer og belaster miljøet, så du skal aldrig smide gammelt tøj ud - altid genanvende.

Behold alt det, der passer dig, og som du bruger ofte. Hvis du ikke har brugt et par jeans i årevis, eller hvis de ikke længere passer eller ser godt ud på dig, så send dem til genbrug.

Fortsæt med sko, jeans, tasker osv.

Hænger dit tøj i entreen? Få praktiske ideer til opbevaring her

4. Gå igennem skufferne

Når du er færdig med at gennemgå dit tøj, så kig på resten af indholdet i din kommode - en skuffe ad gangen.

Igen skal du lave tre bunker: Behold, send videre og affald. Læg alle de ting, som du vil beholde, tilbage, hver gang du har gennemgået en skuffe.

Smid det ud, som du ikke vil beholde, læg giv videre-bunken i en pose og gå en tur forbi din yndlings genbrugs-forretning.

Gem en skuffe til alle de ting, som du vil beholde af sentimentale årsager: Gamle kærestebreve eller tegninger fra børnene. Hvis du mangler opbevaringsplads, kan du sætte flere kommoder ved siden af hinanden og skabe et roligt og ensartet udtryk.

Kommode og seng i soveværelse


5. Ryd alle overflader

Gå gennem rummet og gør dit bedste for at fjerne alt, hvad der stadig bare ligger og flyder. De eneste ting, der bør står fremme, er ting med en funktion (fx en lampe) og måske et par dekorative elementer. Opbevar andre ting som fx smykker, håndcreme eller sovemaske i små bokse. Det vil skabe et vidunderligt, roligt look i dit soveværelse.