Inspiration til julen - Spar op til 50% 

 

Håndklæder, sæbedispenser og kurv og skab håndklæder og blomsterpotte

Forny dit badeværelse på budget

Med kun få trin kan du give dit badeværelse et nyt look. Placér pynteting, kunstige planter og små opbevaringskrukker ved siden af hinanden, rul dine håndklæder pænt sammen og læg dem i opbevaringskurve i eksempelvis naturflet, eller brug sæbedispensere i glas eller keramik til håndsæben. Der er mange forskellige stilarter og farver at vælge imellem, når du indretter dit badeværelse, og det behøver ikke nødvendigvis at koste mange penge. Denne blogpost giver dig tips og tricks til at forny dit badeværelse på budget.

Få mest muligt ud af dine sæbedispensere

En nødvendighed i hvert badeværelse er sæbepumpen. Den er en del af den daglige hygiejne - så hvorfor ikke sørge for at den pynter lidt? Vores ROSENLUND glassæbeepumper fås i forskellige farver. Det klare glas gør det nemt for dig at styre badeværelsesindretningen i den retning, du ønsker. For eksempel kan du vælge en hvid sæbe med perlemor-look eller måske bare en gennemsigtig version, så den matcher din klare sæbedispenser.

Du kan også bruge dine sæbepumper til andre vigtige ting på badeværelset såsom shower gel, shampoo eller lotion. På den måde sikrer du en ensartethed og undgår at præfabrikerede flasker bliver en del af dit badeværelseindretning.

Og glem ikke rensesvampe og neglebørste ... hygiejne behøver ikke nødvendigvis at se koldt og klinisk ud.

Gør dit badeværelse til en spa-oplevelse

Ofte opbevarer vi alle vores produkter og tilbehør på badeværelset. Alle de små ting kan nemt vises frem i fine opbevaringsglas. Og hvorfor ikke gøre din toilettaske til en del af din dekorative indretning? Vælg dine pyntegenstande i forskellige nuancer fra samme farveskala – det skaber et flot og gennemtænkt look.

En nem måde at bringe liv ind i dit badeværelse er gennem kunstige planter og blomster. De langtidsholdbare dekorationer er i stand til at passe sig selv og pynte i lang tid.

Undervurdér ikke vigtigheden af ​ en dejlig og afslappende duft i badeværelset. Duftlys er en nem måde at gøre det praktiske ophold på badeværelset til en spa-oplevelse.

Ud med det gamle, ind med det nye

Håndklæder ... Hvad ville et badeværelse være uden dem? Håndklæder, badehåndklæder og gæstehåndklæder findes i forskellige størrelser, mønstre, farver og materialer.

Generelt skal du være opmærksom på at vaske dine håndklæder regelmæssigt for at forhindre bakterier i at sprede sig. Det er derfor en fordel at have en stak håndklæder på lager for at erstatte dem, du i øjeblikket vasker. Ligesom dine andre badeværelsesartikler, behøver håndklæderne ikke udelukkende at være praktiske - de kan bringe farve ind i rummet og skabe en levende atmosfære.

Omorganiser med stil

Rul, stak og læg dine håndklæder og vaskeklude på en hylde eller i moderne opbevaringskurve. Det ser ikke kun fint ud – håndklæderne er også lettere at komme til.

Når du tager dig tid til at organisere og rydde op, kommer badeværelset til at se større ud, og du bliver måske også mindet om, hvor rart et rum, det er at opholde sig i.

Varier dine omgivelser

At ændre på dine omgivelser kan være noget så simpelt som at flytte rundt om nogle af tingene i dit badeværelse – for eksempel kommode, kurve og andre ting til opbevaring.

Fornyelse af dit badeværelse behøver ikke tage lang tid eller koste dig en formue. Med nogle få justeringer og badeværelsestilbehør til overkommelige priser kommer dit badeværelse til at fremstå spritnyt.

Få flere tips til at forny dit soveværelse eller dit kontor.

Udforsk mere

I rampelyset: OSBY vinterbader badekåbe

Idéer til den perfekte julegave til ham & hende

Gør dit badeværelse til en skøn hjemmespa

Alt hvad du behøver til overnattende gæster