DANSTRUP skydedøre i specialmål - Fri levering

Skydedøre er en ryddelig og praktisk løsning for alle typer opbevaring. Soveværelset, bryggerset eller entreen er alle rum, hvor skydedørsskabe vil være en smart og moderne løsning. Der er forskellige behov, når det kommer til garderobeskabe, derfor tilbyder vi ikke kun skydedøre i standardmål, men også specielt tilpassede mål.
Hos JYSK kan du helt enkelt bestille skydelåger i specialmål, og designe din egen indretning i skabet, så det passer til netop dit hjem. Vælg imellem mange forskellige farver og materialer på fronterne. Priser på skydedøre er inklusiv skinnesæt og profiler i aluminium. Se prislisten her

Design din skydedørsløsning her

Vælg selv materiale

Du finder let noget, der passer til dit hjem og din smag, for du kan selv vælge materiale på skydelågerne. Du kan vælge imellem forskellige fronter, som f. eks træstruktur i eg, sort og hvid eller glas, hvid og spejl, alt efter om du ønsker et klassisk eller mere moderne udtryk.

Vælg imellem fx træstruktur, glas, hvid eller spejl

Vælg imellem fx træstruktur, glas, hvid eller spejl

Så let er det at bestille din nye skydedørsløsning

  1. Vælg skydedørenes placering og mål rummet op.
  2. Tegn dine nye skydedøre. Vælg selv farve på fronterne samt indretning og tilbehør 
  3. Bestil og betal din nye skydedørsløsning
     

Fri levering

  • Dine skydedøre bliver leveret til døren inden for 15 arbejdsdage (mellem jul og nytår og i sommerferien kan der forekomme forlænget leveringstid).
  • Ved afslutning af ordren vælger du selv en leveringsdato. Chaufføren ringer til dig på leveringsdatoen 1-2 timer inden levering
  • Ved løst salg af tilbehør opkræves fragt fra 99,-

 

Se her, hvordan du bestiller dine skydedøre

Se her, hvor let det er at montere dine skydedøre

Opbevaring - Skydedøre specialmål