Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Bogreol GISLINGE 5 hylder hvid

Varenummer: 3648378
BASIC

Bogreol GISLINGE 5 hylder hvid

  Pr. stk. 200,-

Specifikationer

Materiale
Folie
, Træfiberplade
Folie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Størrelse samlet Bredde: 67 cm, Højde: 175 cm, Dybde: 25 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 27 cm, Længde: 182 cm, Højde: 11 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
490 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
13/03/2019

Super reol

Passede lige til at så bag en dør.

Skrevet af: By: Jyllinge Alder: Over 65 Køn: Kvinde
03/03/2019

Billig Reol

Lille reol, som lige er hvad jeg skal brude

Skrevet af: By: Korsør Alder: Over 65 Køn: Kvinde
15/01/2019

bogreoler

jeg har modtaget to bogreoler kom præcis og var nemme at samle og alt var med, de passer perfekt sammen og jeg har fornøjelse af dem hver dag, mange tak jysk

Skrevet af: By: Esbjerg Ø Alder: 55-64 Køn: Kvinde
23/12/2018

Ok

Fin til prisen

Skrevet af: By: Roskilde Alder: Over 65 Køn: Mand
07/11/2018

Køb af reol

Ok

Skrevet af: By: Herning Alder: 55-64 Køn: Kvinde
06/11/2018

Reol

Helt perfekt

Skrevet af: By: Herning Alder: 55-64 Køn: Kvinde
12/10/2018

En fantastisk god reol

En fantastisk god reol, som vi havde en af i forvejen. Desværre har i ændret på design. Så når de står ved siden af hinanden, så er de ikke helt ens.....

Skrevet af: By: Roskilde Alder: 45-54 Køn: Mand
07/10/2018

Dårlig

Dårlig kvalitet

Skrevet af: By: Gram Alder: 15-24 Køn: Kvinde
19/09/2018

Fin og solig reol

Fornuftig pris. Nem at samle. Rummelig.

Skrevet af: By: Herlev Alder: 35-44 Køn: Mand
14/09/2018

Reolen ok, men hyldehøjden ikke god

Jeg købte 2 reoler til at stå i mit kontor til at opbevare mine arkivmapper. Til min store forundring er mine standard mapper ca. 3 til 4 mm for store til at stå på hylderne. Så nu må jeg lægge mapperne ned, hvilket ikke er særligt optimalt. Hvordan kan I finde på at lave en reol der ikke kan indeholde standard 32 cm. Mapper.

Skrevet af: By: Ishøj Alder: Over 65 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.