GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 1.000 KR. - SLUTTER SØNDAG 26.3.2023

Solsejl over terrasse og gasbålsted i beton look

Undervurderet havetilbehør som du ikke kan undvære

Du tror måske, at du er klar til sommeren, men nogle gange er det de små ting, der tæller. Vi har lavet en list over 6 små perler, der kan gøre dit udendørs liv lettere, kønnere og give dig en god fornemmelse indeni.

Smukt havetilbehør til dit udeliv

1. Terrassefliser

Er der pletter på terrassefliserne, eller er de begyndt at se gamle ud? Det er nemt at lægge terrassefliser og det er en både pæn og behagelig løsning.

2. Blomsterpotteholder

En terrasse eller en altan uden planter? Det lyder ikke rigtigt. Men hvis du ikke har så meget plads, kan en blomsterpotteholder til montering på væggen være din redning, og du får let adgang til friske krydderurter til middagen.

3. Solcellelamper

Tidligere kunne solcellelamper have et lidt koldt lys, men det er slut nu! Du kan finde solcellelamper med et smukt, gyldent lys, og de kræver kun ganske lidt: Når solen begynder at skinne, klarer de sig selv, og du kan læne dig tilbage og nyde det hyggelige syn i mørket.

Få mest muligt ud af din have til sommer: Se alt hvad du har brug for på campingturen 

Godt for dig - og dine omgivelser

4. Bålsted

Glæden ved varmen fra et bål kan ikke undervurderes. Lev i nuet, føl dig tættere på naturen og slap helt af mens du stirrer ind i flammerne.

5. Solsejl

Det er vigtigt at beskytte sig mod solen, men en parasol kan fylde meget på en terrasse. Et solsejl fylder ikke noget – alt, hvad du behøver, er at montere den ene side på væggen og så et træ eller en stang, hvor du kan sætte den løse ende fast.

6. Insekthotel

Du tror måske ikke, at du har brug for flere insekter i din have, men det har du faktisk. Insekter er i tilbagegang i disse år. Da mange planter er afhængige af at blive bestøvet af insekter, og mange fugle lever af insekter, er det en god idé at invitere dem på et luksusophold i din have.

Udforsk mere

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon

Engangsgrill: Den perfekte løsning til udendørs madlavning

Sådan vælger du den bedste solseng

I rampelyset: VONGE loungemøbler

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.