SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%KØB NU


NU ENDNU BEDRE TILBUD PÅ HAVEMØBLERSHOP NU

Lyskæde og lanterner på en sommeraften

Lys dine sommeraftener op

For mange mennesker er deres have eller altan en naturlig del af deres bolig. Vi tilbringer meget tid udendørs i forårs- og sommermånederne, og derfor giver det også god mening at bruge tid på at skabe en indbydende og behagelig atmosfære.

En nem måde at tilføre lidt ekstra hygge til din have eller altan er ved at lege med forskellige former for belysning. Overvej hvor meget belysningen i din stue bidrager til rummets atmosfære og udtryk. Præcis det samme gør sig gældende i din have eller på din altan. 

Lanterner, batterilamper og lyskæder lyser i aftemørket på en terrasse


Udendørslamper, solcellelamper, lanterner og lyskæder er bare nogle af de muligheder, du har inden for udendørs belysning. Vælg én eller to forskellige lamper, eller miks dem alle og skab en magisk atmosfære i din have. 

Inspirerende ideer til udendørs belysning

Husk at du kommer langt med en lille smule lys i mørket. Selv ved brug af små, dekorative lys kan du opnå en stor effekt. Brug havelamperne til at skabe en særlig stemning, eller brug dem til at fremhæve de mest attraktive dele af din have. Du får det bedste ud af mørket, når du pege opmærksomheden i retning af de dele af haven eller altanen, som du bedst kan lide. 

To lanterner i træ på en terrasse


Gør forskellen mellem inde- og ude-rummet mindre ved at bruge batteridrevne lamper, som kan stilles på bordet eller jorden eller hænges op. Dermed kan du forlænge de lune aftener og sætte scenen for sociale arrangementer fulde af latter og hygge. 

Få flere tips til den perfekte havefest

Pude og plaid på baggrund af batterilampe

Sæt lys på dine havefester

Skab en intim og fortryllende spiseplads på din terrasse eller altan. Dekorative lys er perfekte til at indramme et område. Lyskæder i træerne trækker nattehimlens stjerner tættere på dig og dine gæster. 


Placer smukke havelanterner på din terrasse, og skab en levende og varm atmosfære med blinkende stearinlys. Sæt små lanterner på bordet som pynt, og nyd en intim middag under den åbne himmel. 

Praktiske og flotte solcellelamper

Solcellelamper er både praktiske og en fryd for øjet. I vores sortiment har vi et stort udvalg af forskellige typer solcellebelysning, som du kan kombinere i et utal af forskellige looks. Brug vores solcellelamper til at fremhæve dine ynglingsområder i haven. 

De er meget nemme at anvende – stik dem i jorden, og ret dem imod det som du gerne vil belyse. Meget nemt men også meget effektfuldt. 

To have krukker med planter og solcellelamper
Havekrukke STORLOM Ø36/27 2stk/sæt
300,-/sæt
599,- /sæt
Spar 50%
Så længe lager haves


Et andet godt tip er at placere solcellelamper i de yderste hjørner af din have. Din have kommer hermed til at syne større, da øjet tiltrækkes af lyset. En anden fordel er, at det diskrete lys giver din have et luksuriøst udtryk.

Ser strålende ud - selv i dagslys 

Effekten af dekorativ belysning er selvfølgelig størst om aftenen, men de moderne lanterner og lamper er også flotte og dekorative i dagslys. Lanterner, både hængende og stående, kan være med til at binde en terrasse sammen. De tilfører lige dét ekstra, som får din altan eller terrasse til at fremstå gennemtænkt og stilfuld.

To gule batterilamper på et havebord
Batterilampe SOLSANDBIE Ø12xH17 gul
100,-/stk.
169,- /stk.
Spar 41%
Så længe lager haves

 

Udforsk mere

Skab en lækker pool lounge

Forny terrassen med flot indretning af din pavillon

Tips og idéer til hensynsfuld havebelysning

Skab din egen trampolinpark