To forskellige loungesæt

Loungesæt til enhver terrasse og for enhver smag

Når aftensmaden er spist, og det er en smuk, varm aften, hvorfor så gå indenfor, hvis I har lyst til at blive på terrassen lidt længere? Måske kan det traditionelle sæt af havemøbler blive lidt ukomfortabelt i længden. Hvis du har ekstra plads uden døre, så behøver du ikke lede mere efter gode ideer til din terrasse. Loungesæt er en slags luksus-havemøbler, som er værd at overveje, hvis I har pladsen til dem - perfekt til de lange udendørs aftener og afslappede stunder med venner og familie.

Der er forskellige typer af loungesæt, som alle tilføjer noget ekstra til terrassen. Du kan vælge mellem forskellige materialer som rattan, polyrattan, træ og jern, som alle har deres fordele og ulemper. Og du kan vælge mellem forskellige visuelle udtryk. En loungesæt på terrassen skaber en luksuriøs atmosfære i haven, og der er noget at leve op til for resten af din indretning på terrassen. Før du køber et loungesæt, så tænk på hvad der passer ind i din have og til din personlige stil og smag, og kig på vores eksempler på skønne sæt. Du finder helt sikkert en favorit.

Loungesæt i rattan 

Rattan laungesæt fås i forskellige farver - bl.a. sort, grå og natur, og i forskellige former for flet. Rattan giver et helt særligt sydlandsk look til din terrasse. Se engang på disse forskellige sæt. Både farverne og sammensætningen af moduler har en effekt på det overordnede visuelle udtryk. Hvilket sæt foretrækker du?

Rattan loungesæt med bord, sofa og to lænestole

Der er mange flere stilfulde loungesæt at vælge imellem, hver med sit særlige udseende og sin komfort.

Metal og træ

Hvis du er til et mere stramt designerlook, vil du måske kunne lide loungesættet YDBY. Det er lavet af stål med bord i hærdet glas. 

ODDESUND loungesæt har stel i aluminium og armlæn og bordplade i massivt træ. Hynderne er ekstra tykke og har slidstærkt, strukturvævet polypropylenbetræk.

Du vil måske også kunne lide disse lidt mindre og super lette lounge-stole fulde af referencer til 1950's møbelstil. Suppler med et lille bord, en imiteret lammeskind og en lanterne, og nyd en kølig forfriskning med stil.

Eller hvad med at rejse på langfart? Luk dine øjne og lad den milde brise kærtegne dit hår, mens du lytter til bølgerne, der slår mod rælingen. Denne hængekøje er perfekt til at dagdrømme i.

Føl dig hjemme på terrassen

Når du har fået dine nye møbler på plads og bare drømmer om at smække benene op, må du ikke glemme prikken over i’et: Det tilbehør, der virkelig skaber stemning på terrassen. Fine lanterner, rustikke tæpper, stilfulde havekrukker, bløde puder og varme tæpper vil forvandle en ordinær terrasse til et unikt sted fuld af hygge og personlighed.

Udforsk mere

Guide: Vælg de rette materialer til dine havemøbler

Guide: Vælg de rette materialer til dine havemøbler

Guide: Sådan vælger du det perfekte havebord

Guide: Sådan vælger du det perfekte havebord

Guide: Sådan vælger du den rigtige havepavillon

Guide: Sådan vælger du den rigtige havepavillon

Guide: Find den helt rigtige parasol til dig

Guide: Find den helt rigtige parasol til dig