Kommoder i forskellige størrelser og farver

I rampelyset: LIMFJORDEN kollektionen

LIMFJORDEN er en kollektion af møbler med rene linjer og et minimalistisk design, der passer til ethvert hjem. De tidløse LIMFJORDEN møbler falder ubemærket på plads i din stue, dit soveværelse eller kontor og er både funktionelle og stilfulde.

Kollektionen består af kommoder i forskellige størrelser og farver, sengeborde, garderobeskabe og skriveborde i hvid og træ samt en hvid sengeramme.

Alle LIMFJORDEN produkter er en del af JYSK-konceptet "Fast lav pris" som betyder, at de har de samme lave priser hver dag, så du kan være sikker på at gøre en god handel, uanset hvornår du vælger at købe. I dette blogindlæg kan du læse mere om den prisvenlige og stilfulde kollektion.

Smart opbevaring til soveværelset

Der er god grund til at tænke i opbevaringsmuligheder i soveværelset. Det kan hjælpe dig med at skabe et pænt og ryddeligt miljø, der fremmer en god søvnkvalitet.

LIMFJORDEN sengerammen har en lav sengegavl og to skuffer, som du kan bruge til f.eks. sengetøj, plaider eller en ekstra dyne.

LIMFJORDEN sengebordet har også to skuffer. Det er robust og har masser af plads til opbevaring, så du har nemt ved at få fat i briller, godnatlæsning, sovemaske og natcreme.

Læs også om vores madrasindkøbers foretrukne seng

Store kommoder med masser af opbevaringsplads 

Uanset om du har brug for mere opbevaringsplads i soveværelset eller et andet sted i dit hjem, er LIMFJORDEN kommoden et glimrende valg. Den fås med fire eller seks skuffer, og begge dele er meget rummelige. Begge versioner fås i sort, hvid og træfarvet og er perfekte til at organisere tøj og andre ting. Det minimalistiske design gør, at kommoden passer fint sammen med dine andre møbler.

LIMFJORDEN garderobeskabet er en ny tilføjelse til kollektionen, som giver dig endnu bedre opbevaringsmuligheder i soveværelset fra denne sommer. Det fås i to forskellige størrelser: En lille udgave med to låger og tre skuffer. Bag lågerne finder du fem hylder og en bøjlestang. Og en stor udgave med tre låger og tre skuffer. Bag lågerne finder du fem hylder og to bøjlestænger. Dette rummelige garderobeskab er perfekt til et par eller en, der elsker mode.

Denne sommer introducerer vi også stilfulde og rummelige opbevaringsmuligheder til dit kontor. LIMFJORDEN skrivebordet har fire skuffer til f.eks. printerpapir eller andre kontorartikler.

LIMFJORDEN skrivebordet fås i hvid og naturfarvet. Det er stilfuldt og har et tidløst, klassisk look, der passer ind i ethvert hjem.

Læs også om vores andre møbelserier: Den minimalistiske VIRUM, klassiske NORDBY eller VADEHAVET med det skandinaviske look

Udforsk mere

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?

SMART indretning og intelligente opbevaringsløsninger

SMART indretning og intelligente opbevaringsløsninger

3 gode råd til indretning af hjemmekontoret

3 gode råd til indretning af hjemmekontoret