Daybed med pyntepude

I rampelyset: VADEHAVET daybed

Når det øser ned, og du bare har lyst til at sidde i dine egne tanker og stirre ud ad vinduet - hvorfor så ikke gøre det med stil? Vores daybed VADEHAVET vil se fantastisk ud lige dér ved vinduet.

Stilfuldt skandinavisk design

VADEHAVET daybed er et fremragende eksempel på elegant, nordisk minimalisme. Enkelheden og funktionaliteten gør, at den passer perfekt ind i enhver indretning.

VADEHAVETs ramme og ben er lavet af massivt, FSC®-certificeret egetræ (FSC® N001715). Det betyder, at træet stammer fra skove, hvor der ikke fældes flere træer, end skoven naturligt kan reproducere. Sædet består af lysægte polyester-stropper, og med opmærksomhed på selv den mindste detalje har vi sørget for, at der ikke er synlige skruer i den enkle og elegante konstruktion.

Hvis du ønsker at løsne det stramme udtryk lidt, styler du bare daybed’en med nogle fine puder og varme plaider - og voila – du har en let og enkel sofa.

VADEHAVET præsenterer sig pænt fra alle vinkler, så du kan placere den hvor som helst. Den ser smuk ud foran et vinduesafsnit, hvor den forankrer rummet uden at blokere udsigten.

Daybeds er stilfulde, komfortable og meget alsidige. En daybed fylder mindre end en sofa og giver dig mulighed for en vis frihed i din indretning. Den er både elegant og nyttig: Placer den i dit soveværelse eller gæsteværelse, så der er et sted at lægge tøjet eller sidde og tage sko på. Hvis din stue har brug for flere siddepladser, eller et sted til en hurtig eftermiddagslur, er en daybed også perfekt. Eller du kan placere den i din entre, på dit kontor eller hvor du ellers føler, at der er behov for et stilfuldt møbel.

Hvis du har forelsket dig i det smukke design, så tjek også de andre møbler i VADEHAVET serien: 

Udforsk mere

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?

Sådan vælger du spisebordsstole

Sådan vælger du spisebordsstole