Hvid dyne på topmadras uden sengetøj

Hvilken topmadras er bedst? Her er to gode bud

Der er mange fordele ved at tilføje en god topmadras til din seng. I denne artikel præsenterer vi to af de bedste topmadrasser fra vores sortiment. Brug eksemplerne i artiklen til inspiration, så har du et godt udgangspunkt for at vælge lige præcis den topmadras, som passer bedst til dig. Med en topmadras kan du justere, hvor blød eller fast din seng føles. Du kan i udgangspunktet ikke ændre sengens generelle støtte eller komfort med en topmadras, men du kan justere blødhedsfølelsen af sengens øverste lag.

En topmadras kan derudover forlænge levetiden af din seng. Du kan udskifte topmadrassen i stedet for at udskifte sengen. Før eller siden får du brug for at udskifte din seng, fordi madrassen bliver slidt. Om en ny topmadras kan forlænge levetiden med et eller fem år, afhænger af sengens tilstand, men det er en løsning, du kan gøre brug af, hvis du gerne vil vente med at købe en ny seng.

Er du i tvivl om, hvilken type topmadras, der passer til dig og dine behov? Bliv klogere med vores ultimative guide: Hvilken topmadras skal du vælge?

De bedste topmadrasser

I det følgende afsnit præsenterer vi to topmadrasser vores sortiment, som hver især er blandt de bedste topmadrasser inden for deres kategori. Husk dog på, at vores sortiment indeholder en meget større udvalg af topmadrasser end dem, der nævnes her. 

Tag et kig på denne artikel, hvis du gerne have helt styr på, hvad en topmadras er, og hvad den gør.

Den bedste høje topmadras

Har du en præference for en blød topmadras, du rigtigt kan synke ned i og blive omsluttet af? Så er modellen WELLPUR GOLD T110 noget for dig. Det særlige kendetegn ved denne topmadras er højden. Med en kernehøjde på 10 cm er WELLPUR GOLD T110 en høj topmadras, hvilket betyder, at du får rigeligt med AIR memory-skum at synke ned i.

Kernen i WELLPUR GOLD T110 er trykaflastende memory-skum og AIR memory-skum, som hurtigt former sig efter kroppen med en kølende gel. Den kølende gel hjælper dig med at bevare en behagelig kropstemperatur, hvilket især er en fordel, hvis du har tendens til at blive varm i løbet af natten. Skummet i madrassen er i øvrigt temperaturuafhængigt. Nogle former for skum bliver faste og en smule uformelige i et køligt soveværelse, men skummet i WELLPUR GOLD T110 kan tage form efter din krop uanset temperaturen.

WELLPUR GOLD T110 er et godt valg, hvis du har en præference for den bløde, omsluttende fornemmelse, men den kan også gøre det en anelse besværligt at komme ud af sengen, fordi du synker ned i materialet. 

På grund af sin højde er modellen et ideelt match til personer, som foretrækker at sove på siden. Sover du på ryggen, vil du formentlig sætte større pris på en lavere topmadras.

Bliv klogere på, hvad en topmadras koster og hvorfor.

Anbefalet til dig som:

  • Har en præference for den særligt bløde og omsluttende følelse i din seng
  • Foretrækker at sove på siden
  • Foretrækker et køligt sovemiljø

Den bedste middelhøje topmadras

GOLD T65 har flere af de samme kvaliteter som WELLPUR GOLD T110. Topmadrassen giver din seng en blødere følelse og kan forlænge levetiden på din seng. Kernen består af AIR memory-skum, som hurtigt former sig efter kroppen, og betrækket er quiltet med AIR memory-skum med en kølende gel.

Den store forskel på de to topmadrasser er højden. GOLD T65 har en kernehøjde på otte cm. Det er to cm lavere end WELLPUR GOLD T110, men forskellen i madrassens blødhedsfølelse er betydelig. Modellen er derfor et oplagt valg, hvis du foretrækker en blød følelse, når du ligger i din seng, men ikke helt så blød som WELLPUR GOLD T110. Det er med andre ord en smagssag, hvilket er en god grund til at afprøve topmadrasserne i din lokale JYSK, før du træffer en beslutning. Med sin lavere højde og mindre blødhed er GOLD T65 et bedre valg, hvis du sover på ryggen, end WELLPUR GOLD T110 er. Det er heller ikke udfordrende på samme måde at stige ud af sengen, som det kan være med en højere topmadras.

Anbefalet til dig som:

  • Har en præference for en blød følelse i din seng
  • Foretrækker at sove på ryggen
  • Foretrækker et køligt sovemiljø

Hos JYSK har vi et sortiment, der indeholder topmadrasser til ethvert behov, enhver præference og enhver pris. Se hele vores udvalg af topmadrasser her.

Udforsk mere

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Sengeguide

Sengeguide

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

Hvad koster en topmadras?

Hvad koster en topmadras?