Vandafvisende sandfarvet loungesæt og grå loungesofaer

Guide til havemøbler med vandafvisende havehynder

Mangler du plads til opbevaring eller vil du bare hellere nyde sommeren end flytte rundt på havemøbler og hynder? Loungestole og havesofaer med vandafvisende havehynder gør det nemt for dig. De kræver nemlig ikke at blive flyttet i ly under regnbyger eller inden duggen falder.

Der findes to typer havemøbler med vandafvisende egenskaber: ”Hurtigttørrende” og ”all-weather” udendørsmøbler. 

Vedligeholdelsesfri havemøbler og god komfort

JYSKs hurtigtørrende havemøbler kan stå ude i regn i kortere perioder og tørrer op på få timer afhængig af vind og temperatur. Det gør dem nemme at håndtere og vedligeholde hele foråret og sommersæsonen.

All-weather havemøbler er endnu mere hårdføre. De er designet til at stå ude i al slags vejr og behøver ikke at sat i ly - ikke engang om vinteren. Akrylstoffet og skummet i JYSKs all-weather loungesofaer er produceret, så vandet løber lige igennem i stedet for at blive suget op. Hynderne tørrer på få timer afhængigt af vind og temperatur.

Hvilken type, der passer til dig og din terrasse eller altan, afhænger af hvor bekvemt du vil have det, hvor meget plads du har til opbevaring, og så selvfølgelig vejret. I denne guide kan du få yderligere indsigt i fordelene ved hver type.

Hvor ofte og hvor meget regner det?

Kommer der meget nedbør eller korte, men hyppige regnbyger, når du har havemøblerne fremme? Eller oplever du at det sjældent regner, men vil du stadig gerne beskytte dine havehynder mod duggen, der falder?

Hvis der kommer meget regn, og du ønsker at bruge din havesofa og loungemøbler kort tid efter, at regnen er hørt op, kan ”all-weather” havemøbler være det rigtige valg. 

Betrækket er vandafvisende og tørrer hurtigt, så forholdene for skimmelsvamp og svamp er dårlige både på betrækket og i skummet.
Vores”all-weather” serie UHRE er ideel kræver ingen vedligeholdelse - uanset vejr. Det er vedligeholdelsesfri havemøbler, og om der er sol eller regn, kan UHRE havesofaen og solsengen blive stående udenfor, så de er klar til dig, når solen skinner.

6 personers all-weather loungesofa og solseng i mørkegrå

Hvis du plejer at lægge havehynderne ind under korte regnbyger for at beskytte dem, er hurtigtørrende havemøbler noget for dig. Hyndernes betræk består af et specielt stof med vandtæt lag på indersiden. Det forhindrer vand i at sive ind, og dermed er de hurtigtørrende havemøbler modstandsdygtige over for både regnbyger og duggen, der falder.

Tilgængelig opbevaringsplads

Har du en hyndeboks, et loft eller en kælder, hvor du nemt kan opbevare havehynder og hente dem igen? Så er hurtigttørrende havemøbler måske noget for dig. Selvom de kan klare duggen, der falder og kortere regnbyger, er det vigtigt at opbevare dem indendørs i de koldere måneder for at forlænge deres levetid.

Med den naturfarvede flet og de råhvide puder vil DYVIG hurtigtørrende loungesæt give et elegant look til din terrasse i mange år fremover.

Hurtigttørrende loungesæt i naturfarvet flet og råhvide puder
DYVIGLoungesæt DYVIG 5-pers. hurtigtørrende hvid
6000,-/sæt
8999,- /sæt
Laveste pris 30 dage 8999,- /sæt (-33%)

Har du derimod problemer med at finde plads til opbevaring af havehynder, er all-weather havemøbler ideelle. De kræver ikke vedligehold eller at du tager andre hensyn, eller uanset vejret, så du kan lade dem stå ude hele året rundt.

Husk dog, at det vil forlænge dine all-weather havemøblers levetid, hvis du kan opbevare dem indendørs om vinteren. 

Møblerne kan nemt rengøres med vand, sæbe og en mild børste. Det vejrbestandige stof beskytter også mod mudder, snavs, is og vin, så alle kan slappe af og nyde sommeren.

All-weather lounge sofa i beige og loungebord på en altan

All-weather stof er UV-beskyttet, hvilket betyder at både vores loungesofa VEDBY og UHRE-serien holder farven i lang tid fremover.

Hindrer vejret dig i at nyde sommeren på terrassen eller altanen?

Det er dejligt varmt, men et par skyer på himlen tyder på, at en regnbyge er på vej. Hvis tanken om at skulle flytte havehynderne frem og tilbage igen giver dig lyst til bare at blive indendørs, er et hurtigttørrende loungesæt eller en all-weather loungesofa noget for dig. En kort regnbyge bør ikke forhindre dig i at få det bedste ud af sommeren på din terrasse eller altan.

Et loungesæt har masser af plads til alle. VONGE 5 personers hurtigtørrende loungesæt består af en behagelig loungesofa, to loungestole og et loungebord.

Den stilrene VONGE-serie omfatter også en liggestol i det praktiske hurtigtørrende materiale. Den tykke pude og den justerbare ryg gør det nemt at lægge sig godt til rette.

Mørkegrå solseng i quick-dry materiale

Fordele ved hurtigtørrende og all-weather havemøbler 

Begge kategorier af havemøbler er ideelle, hvis du foretrækker at bruge din tid på at slappe af, lege med børnene eller hygge med venner og familie i stedet for at flytte rundt på havehynder. Hurtigtørrende havemøbler er et godt valg, hvis du oplever kortere regnbyger og har plads til at opbevare hynderne i nærheden. All-weather er for alle, der prioriterer bekvemmelighed og holdbarhed højt.

Fordele ved hurtigtørrende havemøbler:

Fordele ved all-weather havemøbler:

  • Kan stå ude under korte regnbyger
  • Tørrer hurtigt 
  • Tykke puder, der giver god komfort
  • Brug mindre tid på at flytte puder ind og ud
  • Mere tid til sjov og is
  • Kan stå udenfor året rundt
  • Brug dem hurtigt, efter at regnen er holdt op
  • Spar tid. Betrækket er smudsafvisende og nemt at rengøre
  • Nyd dem i mange år fremover. Betrækket er UV-bestandigt - så farven falmer ikke
  • Slip helt for at bekymre dig om dine havemøbler 

Indret din terrasse eller altan med krukker, lanterner, puder, og skab et perfekt sted at slappe af i sommersolen. 

Udforsk mere

Guide: Sådan vælger du det perfekte havebord

Guide: Sådan vælger du det perfekte havebord

Guide: Sådan vælger du den rigtige havepavillon

Guide: Sådan vælger du den rigtige havepavillon

Guide: Find den helt rigtige parasol til dig

Guide: Find den helt rigtige parasol til dig

Sådan vælger du det perfekte loungesæt

Sådan vælger du det perfekte loungesæt