Møbeldage - Spar op til 50%

Kvinde holder en nøgle til et sommerhus eller hjem der udlejes

Sådan tiltrækker du lejere til din udlejningsbolig

Har du besluttet dig for at udleje sommerhuset eller lejligheden til feriegæster? Så er det nu tid til at overveje, hvordan du tiltrækker potentielle lejere. Når vi danskere skal vælge feriebolig tænker vi først og fremmest på beliggenheden. Men lige efter kommer ferieboligens indretning og stemning. Ved at lave små justeringer kan du få din bolig til at fremstå indbydende og attraktiv for feriegæster. Denne liste giver dig tips til en indretning, der både glæder dig og dine ferielejere.

1. Ryd op og gør rent

Det er ikke noget mere utiltalende end rod og snavs. Før du tager billeder af boligen eller byder dine lejere velkommen, så er det en god ide at svinge støvsugeren. Det er vigtigt, at der er plads til lejernes ting og oppakning. Sørg også for at fjerne fx dit eget tøj eller personlige ejendele fra udlejningsboligen. Læs her vores bedste råd til, hvordan du rydder op – hurtigt og effektivt!

2. Byd indenfor med hyggelig indretning

Har dit hjem kedelige hvide vægge? Så fortvivl ikke. Dekorer dine dem med plakater og billeder i fine rammer. Billederne behøver ikke at være personlige for at fuldende rummet og skabe en rar og hjemlig stemning.

Hvis pladsen er trang, kan du bruge spejle til at få rummet til at syne større. Og spejle kan både være funktionelle og dekorative.

3. Skab lys i din udlejningsbolig

Belysning har en stor betydning for en boligs atmosfære, men det kan være svært at vurdere, hvor meget lys der er brug for, og hvor de forskellige lyskilder skal placeres.

Pendel-lamper kan kaste nogle uflatterende skygger, men de giver dig også et godt overblik i rummet. Den er svær at undvære, men brug primært bordlamper, væglamper og gulvlamper som kan skabe fokus på rummets fordele. Lamperne skal anbringes, hvor det giver mening, altså fx ved sengen, over spisebordet osv. Men det er også en god ide at bruge lamper til at skabe en hyggelig atmosfære. Batteridrevne lamper er ideelle til at skabe hygge, og du slipper for at bekymre dig om, hvor der sidder en stikkontakt. I stedet kan du nemt placere lampen lige der, hvor du synes, den passer bedst.  

4. Plads til opbevaring

Feriegæster kommer som regel med en del oppakning, og derfor skal der også gøres plads til det, når du udlejer sommerhuset eller lejligheden. Mange synes, at det er træls at leve i en kuffert eller taske og vil gerne pakke ud, når de ankommer til feriedestination. Derfor skal du sørge for, at der er plads i garderoben til din lejers tøj. Skabet eller garderoben behøver ikke at være stort men sørg for, at der er et par tomme hylder og bøjler. Hvis det er lidt småt med pladsen, kan du også vælge at have et tøjstativ med en bundhylde til sko.

Overvej hvor de mange brochurer, kort og informationsvejledninger skal være. Sørg for gode opbevaringsmuligheder så ingen skal stresse over, hvor passet, bilnøglerne eller solbrillerne blev lagt.

Det er praktisk med multifunktionelle møbler i et udlejningshjem. En sovesofa skaber nemt og hurtigt ekstra sovepladser uden at optage for meget plads.

Pas ekstra godt på sengen ved at anvende en madrasbeskytter, som forlænger dens levetid. Måske skulle du også overveje en voksdug til spisebordet.

Tag nu nogle flotte og indbydende billeder af dit sommerhus eller lejlighed, og vent på at ferielejerne strømmer til!

 

Udforsk mere

Sådan vælger du den rigtige skænk

Sådan vælger du den rigtige skænk

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Guide til skoopbevaring

Guide til skoopbevaring

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Frisk dit hjem op med kunstige planter