Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Vaser med lyskæder på et konsolbord og en kvinde der bærer kurve til opbevaring

Sådan får du et hurtigt hussalg

Dato:

Kategori: Inspiration

Små tilpasninger i dit hjem kan gøre en enorm forskel for interesserede huskøbere og hjælpe med et hurtigt salg af dit hus. Mange købere har ikke helt fantasi til at se mulighederne i et hus, men du kan gøre meget for at hjælpe et salg på vej ved at foretage små ændringer i dit hjem.

Brug vores 8 nemme tip til at forberede dit hjem til fremvisninger og så du forhåbentlig får solgt dit hus hurtigere:

1. Start med en oprydning

Du gættede helt rigtigt! Det første sted at starte, når du forbereder dit hjem til en fremvisning, er at rydde op i alle dine ting. Gør dit hjem mere interessant for købere ved at fjerne dine nips og personlige ejendele.

Smart tip: I stedet for at gemme alle dine ting væk i skabe og skuffer, så tag en kurv eller en tom vasketøjskurv og saml det sammen, som får dit hjem til at virke rodet og uorganiseret. Bær det hele ud i din bil, hvis du har en – eller spørg om du må sætte det hos naboen under fremvisningen. Det er en nem måde at rydde op, der kun tager kort tid.

flere tip til oprydningen

2. En grundig hovedrengøring

Gør grundigt rent overalt – tør køkkenskabe over, give brusehovedet en afkalkning, ryd op i skabet og så videre. Det lyder måske knapt så sjovt, men ideen er, at du kun behøver at gøre det én gang. Selvfølgelig er du nødt til at rydde op lidt før hver fremvisning, men den grundige rengøring vil lette arbejdet på sigt.

3. Rengør altid køkken og badeværelse

Nogle rum skal altid være rene og ryddelige til en fremvisning. Hvis du er under tidspres, skal du starte med rengøring af badeværelse og køkken. Det er de rum, der er er dyrest pr. kvadratmeter, og de kan gøre hele forskellen, hvis en køber er i tvivl. Derfor skal du som minimum sikre dig, at disse rum er rene og præsentable.

4. Tænd lys i dit hjem

En ejendomsmægler hører sjældent klager over, at der er for meget plads i et hus eller en lejlighed – snarere det omvendte. Derfor er det en god ide at få dit hjem til at se større ud, end det egentlig er. Et rum syner større, hvis du placerer lamper i de mørke hjørner. Det trækker opmærksomheden ud mod hjørnerne, så rummets fulde potentiale bliver tydeligt.

Displaying 0 - 0 of 0


5. Rengør vinduerne ud- og indvendigt

Målet er at lukke mere lys ind i dit hjem, og der er ingen bedre lyskilde end solen. Hvis huset fremvises på en solskinsdag bliver snavs og fedtede fingeraftryk på vinduerne ekstra tydeligt. Derfor er det en god ide at sørge for at pudse vinduerne.

6. Fjern dårlig lugt

Dårlig lugt kan være et stort minus for potentielle købere. Du skal ikke bare kamuflere den dårlige lugt – du skal fjerne den helt. Rens afløb, vask skraldespande, og åbn vinduerne. Luft ud i køkkenet for at slippe af med gammel mados og fjern møbler og gardiner, hvor cigaretrøg er blevet hængende.

7. Byd køberen velkommen med en behagelig duft

Du tror måske, at der skal dufte af friskbagt brød eller kage til hver fremvisning, men bare rolig – det er ikke nødvendigt. Du kan nøjes med at brygge lidt kaffe. Det er mindre tidskrævende end at bage kage, og det giver dit hjem en dejlig og hjemlig duft.

8. Dekorer med blomster, friske krydderurter og planter

Her kan du kan slå to fluer med ét smæk. Blomster og friske krydderurter får dit hjem til at dufte vidunderligt, og samtidig bringer de farve, liv og lys til rummet.

Alternativt kan du "snyde" og købe kunstige planter, der holder sig pæne igennem alle husets fremvisninger.

Displaying 0 - 0 of 0


Disse 8 tip er små og billige ændringer, som du selv kan stå for. Den tid, som du bruger på at forberede dit hjem til en fremvisning, er sandsynligvis givet godt ud. Husk at du også kan spørge din ejendomsmægler om gode ideer og tip til mindre og større tilpasninger, der kan øge værdien af ​​dit hjem eller hjælpe til et hurtigt salg.

Har du andre tip der kan hjælpe til et hurtigt hussalg? Del dem med os i kommentarerne.