Havemøbeldage - Spar op til 50%

Lampe, lysestage og kunstige planter ved siden af reol med kurve og vasketøjskurve

Sådan får du et hurtigt hussalg

​Små tilpasninger i dit hjem kan gøre en enorm forskel for interesserede huskøbere og hjælpe til et hurtigt hussalg. Brug vores 8 nemme tip til at forberede dit hjem til fremvisninger:

1. Start med en oprydning

Det første du skal gøre, er at rydde op i alle dine ting. Købere kan nemmere se sig selv bo i et hjem, hvor du har fjernet dine nips og personlige ejendele. Red sengene, erstat det store familieportræt på væggen med et spejl og fjern bunker med blade og magasiner.

Smart tip: I stedet for at gemme alle dine ting væk i skabe og skuffer, så tag en kurv eller en tom vasketøjskurv og saml det sammen, som får dit hjem til at virke rodet og uorganiseret. Bær det hele ud i din bil, hvis du har en – eller spørg om du må sætte det hos naboen under fremvisningen. Det er en nem måde at rydde op, og det tager kun kort tid.

flere tip til oprydningen

2. Gør grundigt rent

Gør grundigt rent overalt inden fremvisningerne begynder: Tør køkkenskabe over, give brusehovedet en afkalkning, ryd op i skabene og så videre. Den grundige rengøring er kun nødvendig én gang, og gør det lettere at forberede de fremvisninger, der kommer, indtil du får solgt.

3. Rengør altid køkken og badeværelse inden fremvisninger

Hvis du er under tidspres, skal du starte med rengøring af badeværelse og køkken inden fremvisninger. Det er de rum, der er er dyrest pr. kvadratmeter, og de kan gøre hele forskellen, hvis en køber er i tvivl. Derfor skal du som minimum sikre dig, at disse rum er rene og præsentable. Fjern opvask og tomme flasker i køkkenet og sørg for ensfarvede håndklæder på badeværelset, og for at toiletsædet er slået ned.  

4. Tænd lys i dit hjem

Købere vil ofte gerne have god plads. Derfor er det en god ide at prøve at få dit hjem til at se større ud, end det egentlig er. Et rum syner større, hvis du placerer lamper i de mørke hjørner. Det trækker opmærksomheden ud mod hjørnerne, så rummets fulde potentiale bliver tydeligt. Træk også gardinerne helt fra, og læg en lys dug på spisebordet, som kan reflektere lyset – begge dele kan få rummet til at se større ud og hjælpe med et hurtigere hussalg.

5. Rengør vinduerne ud- og indvendigt

Med rene vinduer kommer der endnu mere lys ind i dit hjem, og det er noget mange købere kan lide. Hvis huset fremvises på en solskinsdag bliver snavs og fedtede fingeraftryk på vinduerne ekstra tydeligt. Derfor er det en god ide at sørge for at pudse vinduerne.

6. Fjern dårlig lugt

Dårlig lugt kan være et stort minus for potentielle købere. Du skal ikke bare kamuflere den dårlige lugt – du skal fjerne den helt. Rens afløb, vask skraldespande, og åbn vinduerne. Luft ud i køkkenet for at slippe af med gammel mados og fjern møbler og gardiner, hvor cigaretrøg er blevet hængende.

7. Byd køberen velkommen med en behagelig duft

Der skal ikke nødvendigvis dufte af friskbagt brød eller kage til hver fremvisning. Du kan nøjes med at brygge lidt kaffe, eller som minimum sørge for, at der er luftet godt ud.

8. Dekorer med blomster, friske krydderurter og planter

Blomster og friske krydderurter får dit hjem til at dufte skønt, og samtidig bringer de farve, liv og lys til rummet. På den måde kan du slå to fluer med ét smæk.

Alternativt kan du "snyde" og købe kunstige planter, der holder sig pæne igennem alle husets fremvisninger.


Disse 8 tip er små og billige ændringer, der kan hjælpe til et hurtigt hussalg. Den tid, som du bruger på at forberede dit hjem til en fremvisning, er sandsynligvis givet godt ud. Husk at du også kan spørge din ejendomsmægler om gode ideer og tip til mindre og større tilpasninger, der kan øge værdien af ​​dit hjem eller hjælpe til et hurtigt salg.

Bonustip:

​Har du have, så er det også vigtigt at den ser pæn og ryddelig ud. Slå græsset og sæt haveredskaber og legesager væk. Har du tid, og er vejret til det, kan du også bruge kræfter på at hygge lidt om køberne, med en opslået parasol, hynder i havemøblerne, en tændt lanterne osv.

 

Udforsk mere

Sådan vælger du den rigtige skænk

Sådan vælger du den rigtige skænk

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Guide til skoopbevaring

Guide til skoopbevaring

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Frisk dit hjem op med kunstige planter