Vasketøjskurve til ethvert behov

En vasketøjskurv er at finde i de fleste hjem og befinder sig ofte på badeværelset eller i soveværelset. En vasketøjskurv er en uundværlig genstand i husholdningen for at undgå, at familiens snavsede tøj ligger spredt rundt i huset - på gulvet i et hjørne, på en stol eller på badeværelset. Med en vasketøjskurv er vasketøjet samlet og klar til vask. Du kan med fordel have flere vasketøjskurve og farveinddele tøjet på forhånd. Hvis gulvpladsen er trang, kan det være en fordel at købe en blød kurv, der kan gemmes væk, når den ikke er i brug. Uanset om du leder efter en vasketøjskurv, der skal pakkes væk eller stå fremme, om kurven til vasketøj skal være stor eller lille, så finder du et stort udvalg hos JYSK. Vælg også mellem fine farver som hvid, sort og beige.

En tøjkurv der passer ind i boligindretningen

Hvis din vasketøjskurv skal stå fremme, gør det ikke noget at den passer ind sammen med andet boligtilbehør. En snavsetøjskurv er oftest ikke en genstand man ønsker udstillet og fremhævet. 

De vasketøjskurve vi sælger hos JYSK er designet i klassiske, neutrale farver og moderne design, så de passer godt ind i hjemmet som en naturlig del af boligindretningen, uden at skille sig ud. Her kombineres det praktiske og æstetiske.

Tag et kig på vores udvalg af kvalitetskurve i plastik, flet, stof, net eller naturmaterialer.

Læs vores tips og få inspiration til at anvende din vasketøjskurv i et vaskerum med funktionel indretning.

Optimer din tøjvask

Tøjvask er ofte en af de huslige pligter, som optager meget tid. Ved at optimere din process omkring vask af husstandens tøj kan du spare tid samtidig med, at du skåner tøj og miljø.

Det meste tøj bliver vasket alt for ofte. De fleste har for vane at smide tøjet direkte i vaskekurven inden badet eller sengetid, uanset om det er beskidt eller ej. Men jeans, skjorter, kjoler osv. vil oftest ikke have brug for at blive vasket efter kun en eller to gangs brug. En nem løsning kan være at have to vasketøjskurve: én til beskidt tøj og én til tøj som kan bruges igen. På den måde undgår du  bunker af tøj på gulv eller stole samtidig med, at du ikke vasker “rent” tøj bare fordi det var nemmest at smide det i vasketøjskurven.

Få flere tips og tricks til at klare tøjvasken her.