Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Black Friday er i gang ! Se de gode tilbud nu!SHOP NU

 

Længere leveringstid på online ordrer kan forekomme.

 

Lyskæde og lanterner på en sommeraften

Lys dine sommeraftener op

Dato:

Kategori: Have

Tags: Havelys, Lanterner, Lyskæder, Batterilampe

For mange mennesker er deres have eller altan en naturlig del af deres bolig. Vi tilbringer meget tid udendørs i forårs- og sommermånederne, og derfor giver det også god mening at bruge tid på at skabe en indbydende og behagelig atmosfære.

En nem måde at tilføre lidt ekstra hygge til din have eller altan er ved at lege med forskellige former for belysning. Overvej hvor meget belysningen i din stue bidrager til rummets atmosfære og udtryk. Præcis det samme gør sig gældende i din have eller på din altan. 

Tagterrasse med forskellige former for belysning


Udendørslamper, solcellelamper, lanterner og lyskæder er bare nogle af de muligheder, du har inden for udendørs belysning. Vælg én eller to forskellige lamper, eller miks dem alle, og skab en magisk atmosfære i din have. 

Inspirerende ideer til udendørs belysning

Husk at du kommer langt med en lille smule lys i mørket. Selv ved brug af små dekorative lys kan du opnå en stor effekt. Brug havelamperne til at skabe en bestemt stemning, eller brug dem til at fremhæve de mest attraktive dele af din have. På den måde bliver mørket også din ven, da du kan henlede opmærksomheden mod de dele af din have eller altan, som du bedst kan lide. 

To lanterner i træ på en terrasse


Udvisk opdelingen mellem indenfor og udenfor ved at bruge batteridrevne lamper, som kan stilles på bordet eller jorden eller hænges op. Dermed kan du forlænge de lune aftener og sætte scenen for sociale arrangementer fyldt med latter. 

Få flere tips til den perfekte havefest her

Pude og plaid på baggrund af batterilampe


Sæt lys på dine havefester

Skab et intimt og fortryllende spiseområde på din terrasse eller altan. Dekorative lys er perfekte til at indramme et område. Tag udgangspunkt i de elementer, der allerede er i din have. Hæng lyskæder i træerne eller på pergolaen. Lyskæderne vil skabe en glimtende effekt, som vil spille godt op mod nattehimlens stjerner. 

Garden string lights hanging in green tree

Placer smukke havelanterner på din terrasse, og skab en levende og varm atmosfære med blinkende stearinlys. Sæt små lanterner på bordet som pynt, og nyd en intim middag under den åbne himmel. 
 

Displaying 0 - 0 of 0


Praktiske og flotte solcellelamper

Solcellelamper er både praktiske og en fryd for øjet. I vores sortiment har vi et stort udvalg af forskellige typer solcellebelysning, som du kan kombinere i et utal af forskellige looks. Brug vores solcellelamper til at fremhæve dine ynglingsområder i haven. 

De er meget nemme at anvende – stik dem i jorden, og ret dem imod det som du gerne vil belyse. Meget nemt men også meget effektfuldt. 

Forskellige solcellelamper


Et andet godt tip er at placere solcellelamper i de yderste hjørner af din have. Din have kommer hermed til at syne større, da øjet tiltrækkes af lyset. En anden fordel er, at det diskrete lys giver din have et luksuriøst udtryk.

Ser strålende ud - selv i dagslys 

Effekten af dekorativ belysning er selvfølgelig størst om aftenen, men de moderne lanterner og lamper er også flotte og dekorative i dagslys. Lanterner, både hængende og stående, kan være med til at binde en terrasse sammen. De tilfører lige dét ekstra, som får din altan eller terrasse til at fremstå gennemtænkt og stilfuld.