Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Filtkurve, opbevaringsboks med låg og fletkurv i træ med indsat billede af Susanne Bank

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Kurve, Oprydning, Indkøberens favorit

Forestil dig hvordan der ser ud hos Category Manager inden for kurve hos JYSK, Susanne Bank: Ryddeligt og velorganiseret med alt på plads i kasser og bokse. Susanne ler og indleder: ”Det er rigtigt, at jeg er glad for opbevaringsløsninger ... Dekorative opbevaringsbokse er perfekte til at opbevare plaiden lige ved sofaen, til dit strikketøj, børnenes legetøj, bælter eller strømper og alt derimellem. Denne sæson har vi tre dekorative opbevaringsbokse, som jeg særligt vil fremhæve.”

FJORDUR opbevaringsboks med låg

Opbevaringsboks med låg, duftlys og krukke på en guldfarvet bakke


”FJORDUR er en meget praktisk opbevaringsboks,” begynder Susanne. ”Den har samme mål som A4-papir, så den er perfekt til kontoret, men du kan også bruge den i skabet, eller på hylden til opladere eller powerbanks. Det er helt op til dig.”

FJORDUR opbevaringsboks har håndtag, der gør den let at flytte rundt. Den kakifarvede overflade minder lidt om stof, men er faktisk lavet af FSC®-mærket genbrugspapir (FSC® N001715). ”Kombinationen af læderlook på håndtagene og de feminine farver er en ny tilgang til en gammel klassiker, og jeg kan godt lide tanken om FJORDUR som en lille hyldest til vores liv derhjemme,” siger Susanne.

GRIMUR filtkurve

Filtkurv, hvid vase og batterilampe på et bord


GRIMUR er et firkantet filtkurvssæt, der er mørkegråt udvendigt og brunt indvendigt. ”Farvekombinationen er meget sofistikeret, synes jeg,” indleder Susanne.

”GRIMUR består af en stor, en mellemstor og to små kurve. Du kan bruge den store til at holde styr på de tre andre, men filten er ret stiv og holder faconen, så du også kan bruge kurvene hver for sig. Hold styr på kuglepenne og viskelæder i dem eller måske dine elastikker og hårbånd. Med det naturlige materiale og den organiske form er GRIMUR perfekt, hvis du længes efter noget ægte, ukompliceret og holdbart,” tilføjer hun.

HJALMER fletkurv

Fletkurv med plaid og en grøn gulvvase under en bænk


”Til sidst vil jeg også gerne fremhæve vores nye kurv HJALMER,” siger Susanne. ”Ligesom ABEL, en anden af vores populære kurve, er den lavet af tynde bånd af cedertræ og er perfekt til plaider eller legetøj, som du ikke vil have til at rode i stuen. Jeg kan især godt lide det naturlige materiale og følelsen, jeg får, af at være forbundet med naturen. Med den vævede overflade er kurven et perfekt eksempel på, hvordan et produkt kan minde os om dengang, hvor alt var mere enkelt og give os en oplevelse af ro og harmoni,” afslutter Susanne, inden hun forlader os med drømmen om afslappede aftener ved pejsen.

Se også Tinas favoritter i vores nye sortiment inden for dekoration.