Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Vandhyacint kurv, kurv med låg og jute kurv

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Kurve, Oprydning

Kurve fås i så mange forskellige former, størrelser og designs, at du altid kan finde én, der passer ind i din indretning. Og det nye sortiment i JYSK gør det kun lettere. Vi har spurgt vores indkøber inden for kurve, Susanne Bank, om hendes favoritter: "Helt generelt elsker jeg bare opbevaringskurve," ler Susanne og fortsætter: "Med en kurv kan du rydde op på ingen tid. Men de tre dekorative kurve, som jeg vil fremhæve her, er nogle, der er værd at give en ekstra omtale.”

FREJ jute kurv fås i to størrelser

En stor jute kurv på gulvet og en mindre på en bænk i et lyst rum


FREJ er en åben kurv lavet af jute. Den har håndtag i læder-look og er sort på indersiden.

”Jeg kan godt lide det håndlavede look og det, at FREJ kommer i to forskellige størrelser,” siger Susanne. ”Den store har den rigtige størrelse til rumdelere, og den lille kan du bruge til at organisere dine ting - i garderobeskabet til bælter og tilbehør, i badeværelset til din hårtørrer eller noget helt tredje. Der er få ting, der kan få et rodet hjem til at se pænt og ryddeligt ud, så let som kurve.”

ARE vandhyacint kurv med vintage look

Vandhyacint kurv på gulvet ved siden af vase i grønt glas


ARE er lavet af vandhyacint, 37 cm høj og har en diameter på 34 cm.

”Denne kurv er så flot med sine bløde former. Jeg vil bruge den i min indretning og nyde synet af den hver dag. Håndtagene gør den meget praktisk, og let at flytte rundt, så du kan bruge den til dit strikketøj eller måske legetøj," foreslår Susanne og fortsætter: "Med vintage-looket er ARE en dejlig modvægt til den hurtige, digitale kultur, som vi lever i.”

ASGER kurv med låg er perfekt til dine personlige ejendele

Kurv med låg på et bord ved siden af et glaskrus


ASGER er lavet af siv, den har låg og inderst en metalramme, så den bevarer sin form.

”Dine kæreste ejendele fortjener, at du passer ekstra godt på dem. Du kan bruge ASGER på dit skrivebord til gamle kærlighedsbreve, men den er også en praktisk løsning til servietter eller stearinlys,” siger Susanne. ”Hvad jeg også kan lide ved ASGER, er den klare forbindelse til naturen. Naturen bringer balance, stabilitet og ro i vores liv - og hvem kunne ikke bruge lidt af det? ”

Se også Susannes favoritter inden for små møbler