Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Kurv med låg, fletkurv af cedertræ, opbevaringsboks af genbrugspapir og indsat billede af Susanne Bank

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Kurve, Oprydning

Har du brug for et sted at opbevare dine plaider eller dit strikketøj, magasiner eller brænde eller måske legetøj eller papir og blyanter? Svaret på dine opbevaringsbehov er en fin fletkurv eller opbevaringsboks. Vi har spurgt vores Category Manager inden for kurve, Susanne Bank, hvilke produkter, der er hendes favoritter i det nye sortiment i JYSK: ”Jeg har en stor svaghed for kurve, så det er vanskeligt kun at vælge 3. Men der er tre, der fortjener ekstra opmærksomhed,” siger Susanne.

DANNI kurv med låg

Kurv med låg, blomstret pude og plaid


”Først og fremmest synes jeg, at DANNI er en super stilfuld kurv. Oven i købet er den meget praktisk: Låget er forstærket med metal, så du kan bruge DANNI som et lille bord eller som en fodskammel. Men pas på med at sætte dig på den,” siger Susanne med et smil. ”DANNI er lavet af siv og efter min mening er den en meget smagfuld måde at opbevare en ekstra plaid eller børnenes legetøj, der på eller anden måde altid ender i stuen.”

ABEL fletkurv

Dekorativ fletkurv med en pude og to kunstige blomster


”Da jeg første gang så ABEL, tænkte jeg på den som en alternativ magasinholder eller brændekurv, men du kan også bruge den til at plaider eller til strikketøjet. Den er lavet af cedertræ og har en smuk, naturlig brun farve. Det naturlige look gør den til et perfekt supplement til ethvert hjem, om det er klassisk, romantisk, moderne eller i en helt anden stil.”

BJORK opbevaringsboks af genbrugspapir

To opbevaringsbokse af genbrugspapir, en bænk i sort metal og et tæppe


”BJORK opbevaringsboks er lavet af 100% genbrugspapir – og en elastik. Det bliver ikke meget mere simpelt. Men BJORK har alligevel mange muligheder: Den er en super elegant og praktisk løsning på uorden og rod. Du kan opbevare dine papirer i den, dine ledninger og opladere eller børnenes legetøj. Det naturlige look har et elegant touch, der gør at den passer ind hvor som helst. BJORK fås i to størrelser: En lille, der er 28 cm bred, 17 cm lang og 8 cm høj, og en større, der er 40 cm bred, 30 cm lang og 18 cm høj,” siger Susanne og forlader os med trangen til at rydde op i kontoret og stuen.

De nye produkter fås i vores butikker fra 2. februar. Fortæl os, hvad du synes om Susannes favoritter - skriv en kommentar!

Se også Susannes favoritter inden for små møbler