Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Lyst soveværelse med skråvægge

Idéer til indretningen med skråvægge

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Skydedøre, Skråvægge

Rum med skæve detaljer som skråvægge eller bjælker kan være vanskelige at indrette. Men det er samtidigt også elementer, som giver et rum en særlig charme. Indretning med skråvægge åbner op for helt nye og unikke indretningsmuligheder. Skråvægge kan dog være en udfordring, når du ønsker en smart og optimal indretning. Vi giver her gode fif og idéer til den perfekte indretning af rum med skråvægge.

Idérig indretning med skråvægge

Når du skal indrette rum med skråvægge, skal du tænke i nye kreative indretningsmuligheder. Du skal fokusere på, hvordan du kan inddrage dine skråvægge som en integreret del af indretningen i dine rum.

Med den rette udnyttelse af dine skråvægge kan du skabe en fornemmelse af, at rummet ikke længere har så skrå vægge. En både kreativ og effektiv måde at udnytte skråvægge på kan være ved at inddrage dem som en del af en opbevaringsløsning.

Indret under skråvægge i stuen

Med den rette indretning af skråvægge i stuen, kan du skabe en indbydende atmosfære og hulestemning på den gode måde. I mange hjem med skråvægge i stuen kan en hjørnesofa være en god måde at udnytte pladsen under skråvæggen på. Du kan derved skabe et lille hyggeligt sofahjørne, og det er samtidig en rigtig god måde at udnytte det lille hjørne i stuen, som det kan være en udfordring af indrette, da pladsen er begrænset.

Dekorér din skråvæg med væghylder

Det kan for mange være en udfordring at få udnyttet endevæggen, som støder op til en skråvæg. En kreativ løsning til din indretning med skråvægge kan her være, at du vælger enkle væghylder i kasseform i forskellige størrelser, som du placerer på endevæggen ved skråvæggen. Du sammensætter væghylderne ved at vælge kasser i forskellige størrelser, så du udfylder hele væggen med kasserne. Det er både en flot, kreativ og praktisk måde at udnytte din skråvæg på.

De små hyggekroge

Skråvægge kan være en udfordring, men de charmerende vægge er samtidigt perfekte til at skabe hyggestemning i dine rum. Dine skråvægge kan være perfekte, når du har brug for at indrette en lille hyggeplads i eksempelvis stuen eller på børneværelset.

I stuen kan du vælge at stille et lille bord sammen med et eksempelvis en lille stol eller skammel, da det er enkle indretningselementer, der er hyggelige. For at fuldende hyggestemningen i hjørnet kan du tilføje en fin lyskæde eller en lille bordlampe - de helt rette rigtige elementer til at fuldende hyggekroen med rolig belysning.

Opbevaring med skydedøre eller gardiner

Hvis du har skråvægge i dit soveværelse, kan en god løsning være at indrette indbyggede skabe i forbindelse med dine skråvægge. På den måde sikrer du en optimal udnyttelse af skråvæggene i soveværelset. Du kan vælge en front til dine skabe som eksempelvis skydelåger eller lange gardiner, så dine skabe fremstår flotte og som en del af rummet.

Indbyggede skabe i soveværelset er den perfekte løsning for mange, da du på den måde kan udnytte hver en kvadratmeter af din skråvæg i soveværelset, og du kan bruge de indbyggede skabe til både tøjskab eller anden form for opbevaring.