Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Reoler med hylder i eg og et lille skrivebord i et lyst rum

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

Dato:

Kategori: Kontor

Tags: Møbelserier, Skrivebord, Reol

TRAPPEDAL er en af de mest populære møbelkollektioner hos JYSK. Hvis du er fan af en ligetil form for indretning, med rene linjer og en smuk kontrast mellem metal og træ, er kollektionen noget for dig. TRAPPEDAL møblerne er elegante og enkle, og vores kunder elsker dem. *

I øjeblikket består TRAPPEDAL-kollektionen af et lille skrivebord og to reoler med 5 eller 7 hylder i eg. Og med lidt tålmodighed kan du finde endnu flere møbler i kollektionen. Læs mere nederst i dette blogindlæg.

TRAPPEDAL reol med 5 hylder

Reol og skrivebord i et lyst rum


Denne TRAPPEDAL reol er kun 109 cm høj, og er med sine 5 hylder i mdf og sort pulverlakeret metal ideel til et rum, hvor du ønsker et lyst og elegant udtryk. Den er 70 cm bred og perfekt til både nips og som opbevaringsløsning. Vores kunder giver den en gennemsnitlig bedømmelse på 4,5 stjerner på JYSK.dk og på JYSK.fi skriver en af dem:

“DANSK DESIGN NÅR DET ER BEDST - NÆSTEN BAUHAUS” (og efterlader 5 stjerner).

TRAPPEDAL reoler med 7 hylder

Reol med forskellige opbevaringsløsninger som fx kurve og spande


Denne reol er ret høj med sine 178 cm. Det er mere en traditionel reol, perfekt til opbevaring eller bøger, men stadig med plads til en lampe, en vase eller anden form for dekoration. Denne hylde har i gennemsnit 4,7 stjerner på JYSK.dk. På JYSK.bg bemærker en kunde:

“Smuk, moderne, let at samle” - og efterlader 5 stjerner.

TRAPPEDAL skrivebord  

Skrivebord med opbevaringsløsning

 
TRAPPEDAL skrivebordet er forholdsvist lille og passer ind, hvor der ikke er plads til andre skriveborde. Der er plads til en lille bordlampe, en papirvægt eller en anden fin nipsting - og hvad har man ellers brug for? Du kan placere skuffen i enten det venstre eller det højre rum, som det passer dig. På JYSK.nl efterlader en af vores kunder en 5-stjernet vurdering og disse ord:

“Det er et super flot skrivebord til min bærbare computer og ser godt ud i min stue ...”

Flere TRAPPEDAL-medlemmer på vej

Reol, kommode, sofabord, tv-bord og sengebord i eg og sort pulverlakeret metal


Som noget nyt omfatter vores TRAPPEDAL-kollektion mere end møbler til hjemmekontoret. Vi er stolte af at introducere en skænk, et tv-bord, endnu en reol, et sofabord og to kommoder med hhv. 4 og 6 skuffer, så du kan møblere hvert værelse i huset. De nye produkter er naturligvis ikke vurderet af vores kunder endnu, men vi er sikre på, at de lever op til de ”gamle” TRAPPEDAL og til vores forventninger.

Ejer du et eller flere af produkterne i TRAPPEDAL-kollektionen? Fortæl os, hvad du synes i kommentarfeltet.

Se også vores møbelkollektioner VIRUM i sort metal, VANDSTED i bambus, den elegante, hvide NORDBY eller DOKKEDAL med det moderne, nordiske look.

*Anmeldelserne stammer fra JYSK i landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien og Irland.