Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Cafesæt i træ og boks til udendørs opbevaring på altan

Havemøbler i træ til din altan

Dato:

Kategori: Have

Tags: Haveborde, Havekrukker, Havemøbler, Havestole, Træhavemøbler, Altanindretning, Altan

Den rustikke charme ved havemøbler i træ får mange til at tro, at de ikke passer ind på en lille altan. Havemøbler i træ fås imidlertid også i kompakte, sammenklappelige og multifunktionelle versioner - læs videre for at se nogle af de bedste eksempler hos JYSK.

Hvis du mest bruger din altan til måltider for to, er det sammenklappelige havebord BEVTOFT ideelt. Både stel og bordplade er lavet af eukalyptustræ, og bordet er 108 cm i diameter, når det er foldet ud. VEN-klapstolene passer perfekt til bordet og fylder også meget lidt.

Cafesæt i træ på altan


Selv hvis du kun har nogle få ting på din altan, er det altid praktisk med opbevaringsplads. Og hvorfor ikke kombinere med en bænk, så du også får ekstra siddepladser? KARLBY opbevaringsboksen kan rumme dine havehynder, plaider og skind og tjene som ekstra siddepladser på samme tid. Den tykke hynde på KARLBY sikrer, at alle kan sidde komfortabelt.

Udendørs opbevaring med siddepladser


Hvis du vil skabe en hyggelig atmosfære på altanen, kan du sætte nogle krukker med blomster eller urter derud sammen med nogle lanterner. Sørg også for at bruge pladsen i højden - især hvis du har en lille altan. Brug enhver mulighed for at stable krukker og hænge lanterner på væggene for at få mest muligt ud af pladsen og for at skabe et super hyggeligt sted, der ser skønt ud.

Udendørs lanterne og plantekasse i to etager på en altan


Vidste du?

Alle havemøbler i træ i JYSK er lavet af FSC®-certificeret træ (FSCTM N001715). FSC® er en forkortelse for Forest Stewardship Council, og det er et non-profit organisations- og mærkningssystem for træ og papir. FSC-mærket er din garanti for, at træet kommer fra bæredygtige skove, til fordel for mennesker, dyr og planter. Når du vælger FSC-certificerede produkter, hjælper du med at beskytte verdens skove.