Udendørs kunstgræs i grå plantekasser og indendørs kunstig plante i grå blomsterpotte

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Grønne planter giver liv og varme til en minimalistisk indretning, men kan også have en beroligende effekt i hjem med mange ting og farver. Blomster og planter er perfekte til at fuldende et rum, men hvis du ikke har grønne fingre, kan det være svært at holde alle planterne i live.

Nogle vil måske rynke på næsen, når de tænker på kunstige planter, men det er der ingen grund til. Hos JYSK har vi et bredt udvalg af kunstige, naturtro planter, så du let kan friske dit hjem op.

Hvorfor indrette med kunstige planter?

Fordelene ved kunstige planter kontra ægte er mange, så hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt kunstige planter er noget for dig, så læs videre.

Den største fordel ved kunstige planter er det minimale behov for pleje. Ingen grund til at bruge tid på at vande og gøde, da dine kunstige planter vil se grønne og friske ud på trods af en minimal indsats fra dig. Det gør kunstige planter til en perfekt løsning i sommerhuset, eller hvis du rejser meget og er væk hjemmefra i længere perioder.

En anden fordel er, at du kan placere kunstige planter, hvor du vil. Ingen grund til at overveje temperatur eller om de får for lidt eller for meget lys.

Med naturtro, kunstige planter vil dit hjem altid se friskt og indbydende ud. Det samme glæder også dit uderum. Brug kunstige haveplanter til at friske terrassen eller altanen op.

To grå havekrukker med kunstige græsser

Endelig er kunstige planter en god løsning, hvis der er nogen i din husstand, der har allergi, som gør, at visse ægte planter ikke er mulig.

Kunstige planter til haven og altanen

Alle har et sted i haven, på altanen eller på terrassen, hvor det er svært at få skabt en grøn oase. Det kan skyldes, at der er for meget skygge eller sol, eller at der ikke er vand. Nogle steder blæser det, hvilket gør det svært at indrette med planter og blomster. Her kan kunstige planter være en stor hjælp. Gør det nemt for dig selv og indret dit uderum med kunstige udendørs planter:

Kunstige haveplanter kan også fungere som rumdelere på terrassen. Hvis du har ​​en stor have, så brug kunstige haveplanter og plantekasser til at adskille dit loungeområde fra spiseområdet.

Det eneste du skal gøre, er at nyde synet af de flotte kunstige udendørsplanter og huske at beskytte dem i dårligt vejr, ligesom du ville gøre med rigtige planter.

Sådan rengør du kunstige planter

Kunstige planter har ikke brug for vand eller gødning, men de har stadig brug for lidt pleje. Især støv vil lægge sig på dine kunstige planter.

Hold dine kunstige planter flotte ved at tørre dem af med en fugtig klud. Du behøver ikke noget særligt rengøringsmiddel, da du oftest kun skal fjerne støv. Men sørg for at tørre forsigtigt for at bevare form og farve på bladene.

Udforsk mere

Guide: Sådan vælger du det perfekte havebord

Guide: Sådan vælger du det perfekte havebord

Guide: Sådan vælger du den rigtige havepavillon

Guide: Sådan vælger du den rigtige havepavillon

Guide: Find den helt rigtige parasol til dig

Guide: Find den helt rigtige parasol til dig

Sådan vælger du det perfekte loungesæt

Sådan vælger du det perfekte loungesæt