MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 3.500 KR. SLUTTER TIRSDAG 30.5.2023SHOP NU

Grå loungesæt med solseng på terasse

3 ting du skal overveje, når du køber havemøbler

Et nyt sæt havemøbler kan være lidt af en investering, og derfor det er vigtigt at træffe det rigtige valg. Der er flere ting at overveje: Vedligeholdelse, stil og plads på terrassen eller altanen.

Hvad betyder mest for dig? Leder du efter havemøbler, som du kan lade stå udenfor året rundt, eller er det mere vigtigt for dig, at havebordet og havestolene er behagelige møbler?

Her får du nogle tips til, hvad du skal overveje, inden du handler.

Oplev JYSKs store udvalg til dit uderum

Overvej størrelse, placering og siddepladser

Hvor meget plads har du? Har du en stor terrasse eller en lille altan? Inden du køber et havesæt med plads til familie, venner og naboer, så tænk på jeres daglige behov, og køb klapstole, når I har ekstra selskab. Og selvom der er masser af plads i haven, er det en god ide at gemme lidt til andre aktiviteter, måske med børnene?

Ligesom når du indretter en stue eller spisestue, skal du huske, at der skal være plads til, at I kan bevæge jer rundt, og muligvis også til et par lanterner, havekrukker og andre ting, der skaber stemning på terrassen eller altanen.

Havemøbler i massivt træ
Bord VESTERHAVET B90xL150 teak
2150,-/stk.
4299,- /stk.
Spar 50%
Så længe lager haves
Kun online
Et godt tilbud
Stol VESTERHAVET teak
475,-/stk.
949,- /stk.
Spar 50%
Så længe lager haves

 

Hvordan skal uderummet bruges?

Vil du spise alle dine måltider på terrassen eller altanen, eller er det mere sandsynligt, at du vil slappe af med en bog?

Hvis du glæder dig til at spise udendørs med vennerne, har du brug for et cafesæt eller et almindeligt havesæt med bord og 4 eller 6 stole. Hvis du er en mere afslappet type, så overvej et loungesæt og måske en liggestol, hvor du kan læne dig tilbage og nyde solen.

Fire stabelstole omkring et rundt havebord på en terrasse
Stol HAJSTRUP natur
250,-/stk.
499,- /stk.
Spar 50%
Så længe lager haves
Kun i butik

 

Hvilke havemøbler kan du lade stå ude? 

Du skal også overveje, hvilke materialer du bedst kan lide, og hvilken vedligeholdelse de hver især kræver.

Havemøbler af kunsttræ, rattan og aluminium er næsten vedligeholdelsesfrie og vejrbestandige. De er nemme at rengøre med vand og sæbe. Rattan og aluminium er også letvægtere og derfor nemme at flytte.

Havemøbler i hårdttræ er solide, og du kan forlænge deres levetid ved at behandle dem med olie. Havemøbler i plastik er billigere, men stadig komfortable. De er nemme at rengøre med vand og sæbe.


Se vores udvalg af Quick-dry havemøbler og All-weather loungemøbler, hvis det skal være nemt -  uden at gå på kompromis med udseende og komfort. 

Match din personlige stil

Og til sidst det måske vigtigste råd af dem alle: Tænk på hvilken stil du vil skabe på din terrasse eller altan. Måske et funktionelt 50’er look med stramme linjer, metal og træ? Eller måske en mere uformel atmosfære med rattan og lyse farver?


Uanset hvad kan du bruge havetilbehør til at ændre lidt på udtrykket og skabe en personlig stil.

Cafesæt med grå plastik havestole
Stol RAVNEBAKKE mørkegrå
350,-/stk.
499,- /stk.
Spar 30%
Så længe lager haves
Kun i butik

 

Udforsk mere

Tips og idéer til hensynsfuld havebelysning

I rampelyset: UGILT-kollektionen

Hængekøjen: Et udendørs midtpunkt

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon