Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

FANTASTISKE JULETILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Sofabord i hyggelig stue med sofaer

Få inspiration til at vælge nyt sofabord

Dato:

Kategori: Stue

Tags: Sofabord, sofa

Er u på udkig efter et nyt sofabord? Sofabordet er en vigtig del af stuen. Det er der, vi spiser pizza fredag aften og smider benene op efter en lang dag. Men hvilket skal du vælge? Læs videre her og bliv godt klædt på til at vælge det rigtige.

Overvejelser inden du køber nyt sofabord

Inden du køber et nyt sofabord, skal du overveje nøje, hvilke behov du har. Hvordan bruger du din stue? Hvis du ofte spiser foran fjernsynet, er det en god idé at vælge et sofabord af en vis størrelse. Har du en lille stue, er det måske rart med et sofabord, du let kan flytte rundt på, da det skaber noget mere fleksibilitet i rummet. Overvej også stilen nøje. Vælg et bord, der passer til din sofa – hvad enten det er en ny sofa eller din gamle sofa.

Køb sofabord i de rette materialer

Sofaborde kommer i mange forskellige former, farver og materialer. Selvfølgelig skal du købe et sofabord, du godt kan lide. Men det er også smart at overveje, hvilket materiale dit nye sofabord skal være i, før du køber det. Forskellige materialer har forskellige fordele.

Køb et sofabord i træ, hvis du ønsker et bord i et levende materiale, der får flot patina over tid. Fordelen ved træ er, at ridser ikke ses så tydeligt, og at det ældes med ynde. Hvis du hellere vil have et sofabord, der ikke ændrer udseende, kan du købe et nyt sofabord i glas. Et glasbord giver et let og luftigt udtryk og du kan let se, om det trænger til at blive tørret af. Du kan også vælge et sofabord i laminat. Laminat er også let at tørre af, og så kommer der ikke fedtede fingre på, hvilket især er en fordel, hvis du har børn. 

Det klassiske sofabord

Med et klassisk sofabord i træ, kan du ikke gå galt i byen. Det kvadratiske bord på fire ben passer ind i de fleste hjem, og der er god plads til aftenkaffen. Hvis du vælger et med en hylde, får du også en fast plads til fjernbetjeninger og magasiner, som ellers har det med at fylde på bordet.

Sort sofabord med hylde i stue med sofa og tv-bord


Det minimalistiske sofabord

Det minimalistiske sofabord passer perfekt til hjemmet med rene linjer, hvide vægge og bare flader. I det minimalistiske hjem er der ikke plads til tingeltangel, og det er vigtigt, at alt har en funktion. Vælg derfor et sofabord, der er let og luftigt, hvis du ønsker et enkelt og minimalistisk udtryk.

Det lille sofabord

Hvis du bor småt eller ønsker et mere fleksibelt møbelarrangement, vælg da et lille sofabord. Små sofaborde er ofte nemme at flytte rundt på, og skal gulvpladsen foran sofaen også bruges af børnene til at spille videospil eller andet, er det smart med et lille og let bord. Flere små borde side om side kan også skabe en fin dynamik i indretningen.

To små sofaborde foran en blå sofa


Det moderne sofabord

Med et moderne sofabord i glas kan du få et stilfuldt og moderne look i din stue. Det moderne sofabord er mere end glas, og vil ofte bestå af et sammensurium af flere materialer f.eks. metal, laminat og træ i forskellige kombinationer. De moderne sofaborde kommer i alle størrelser og former, så uanset om du er til runde sofaborde eller de firkantede, vil det passe til den moderne stil.

Sofabord med opbevaring

Hvis du bor småt eller bare mangler opbevaringsplads, så overvej, om et sofabord med opbevaring skal være dit nye sofabord. Et sofabord med plads til opbevaring kan rumme mange forskellige ting, som ellers er svære at finde en plads til. Smart i ethvert hjem!

Hvidt sofabord med guldfarvet stel og hylde foran grå sofa med chaiselong


Det hvide sofabord

Har du en meget feminin stil og en forkærlighed til lyse farver, så er det hvide sofabord lige noget for dig. Det hvide sofabord kan både være moderne og minimalistisk, alt efter hvilket design du vælger. Sværger du til den romantiske stil, så vælg et hvidt sofabord med fine detaljer og flotte udskæringer.

Flere bud på et nyt sofabord