Fletkurve og opbevaringskurve til din boligstil

Kurve tjener mange formål, og kan bruges til al slags opbevaring. Fletkurve er især meget dekorative at have stående fremme på en hylde eller i en reol. Det er en smart og billig løsning på manglende skabsplads. Uanset om du er på udkig efter en ny tøjkurv, papirkurv, opbevaringskurv til makeup eller noget helt fjerde, har vi et bredt udvalg af store og små kurve i JYSK. De forskellige materialer flet, metal, bambus, stof og træ henvender sig til alle former for indretning - så tvivl ikke på om du kan finde kurve, der passer ind i dit hjem.

Skab orden med praktisk legetøjsopbevaring

Et rum i hjemmet som ofte indeholder mange ting og sager er børneværelset. Her bugner det ofte med legesager i alle mulige afskygninger. En nem måde at holde orden er at inddele legetøjet i forskellige kurve. Denne løsning gør det overskueligt for barnet at finde legetøjet samtidig med, at det gør oprydnings processen nemmere.

Rummelige kurve i flet, stof eller træ er ideelle i en reol eller rumdelere. Legetøjet kan fordeles i kategorier så det bliver nemt at komme i gang med de gode lege. Vælg kurve i farverige nuancer som vil passe ind på et børneværelse. 

Fletkurve til strikketøj eller magasiner

Måske er dit hjem indretning med et hjørne eller masser af plads til hygge, strik eller læsning. Når du har brug for at læne dig tilbage i stolen for at strikke eller løse en god kryds og tværs, trækker du den måske op af en af vores fine fletkurve, som passer perfekt til opbevaring af strikketøj, strikkepinde, hækletøj, hæklenåle og garn. Hos JYSK tilbyder vi også fletkurve, der er helt ideelle som magasinholder eller avisholder. Det er helt op til dig, hvad de rummelige og fine fletkurve skal fyldes med, og om de skal stå i stuen, et kreativt hjørne eller på hobbyværelset.