Fletkurve og opbevaringskurve til din boligstil

Kurve tjener mange formål, og kan bruges til al slags opbevaring. Fletkurve er især meget dekorative at have stående fremme på en hylde eller i en reol. Det er en smart og billig løsning på manglende skabsplads. Uanset om du er på udkig efter en ny tøjkurv, papirkurv, opbevaringskurv til makeup eller noget helt fjerde, har vi et bredt udvalg af store og små kurve i JYSK. De forskellige materialer flet, metal, bambus, stof og træ henvender sig til alle former for indretning - så tvivl ikke på om du kan finde kurve, der passer ind i dit hjem.

  Kurve m.m. - Fletkurve mv.

  Et godt tilbud
  Kurv SEVERIN B22xL16xH15cm grå
  15,-/stk.
  49,95 /stk.
  Spar 70%
  Kun i butik
  Et godt tilbud
  Kurv SEVERIN B38xL27xH18cm grå
  35,-/stk.
  89,95 /stk.
  Spar 61%
  Kun i butik
  Et godt tilbud
  Kurv SEVERIN B44×L32×H20cm grå
  45,-/stk.
  139,- /stk.
  Spar 68%
  Kun i butik
  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Opbevaringsboks BJORK B40xL30xH18cm
  20,-/stk.
  22,95 /stk.
  Spar 13%
  Så længe lager haves
  Kun i butik

  Skab orden med praktisk legetøjsopbevaring

  Et rum i hjemmet som ofte indeholder mange ting og sager er børneværelset. Her bugner det ofte med legesager i alle mulige afskygninger. En nem måde at holde orden er at inddele legetøjet i forskellige kurve. Denne løsning gør det overskueligt for barnet at finde legetøjet samtidig med, at det gør oprydnings processen nemmere.

  Rummelige kurve i flet, stof eller træ er ideelle i en reol eller rumdelere. Legetøjet kan fordeles i kategorier så det bliver nemt at komme i gang med de gode lege. Vælg kurve i farverige nuancer som vil passe ind på et børneværelse. Vi har kurve i både grøn, blå, lyserød, gul, rød og orange, så der burde være noget til enhver smag.