Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode LIMFJORDEN 4 skuffer hvid

Varenummer: 3618901

Kommode LIMFJORDEN 4 skuffer hvid

  Pr. stk. 550,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skuffer med fuldt udtræk. B80 x H100 x D48 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade, Plast
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 4 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 80 cm, Højde: 100 cm, Dybde: 48 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 52 cm, Længde: 105 cm, Højde: 22 cm
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
122 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
14/01/2019

Alt for svær at samle

En okay kommode til prisen men med 5 mill søm og skruer køber jeg en lettere model at samle fra Ikea næste gang

By: Helsingør Alder: 35-44 Køn: Kvinde
25/12/2018

Afgiver stærkt ildelugtende kemiske dampe

Vi købte kommoden fordi dens mål passer perfekt til en pusleplade og skufferne er rummelige - perfekt som puslekommode i det nye babyhjørne. MEN! Den afgiver en meget stærk lugt af noget kemisk - kæresten gætter på det er noget trælim, men vi ved ikke hvad det er. Det lugter i hvert fald fald af noget, der ikke er sundt at indånde. Efter over en uge hvor den har stået til "afdampning" afgiver den stadig samme lugt - så meget, at det ikke føles trygt at have den stående i soveværelset, og da slet ikke når der kommer en nyfødt til. Vil ikke anbefale andre at købe dette produkt - ærgerligt.

By: København
24/12/2018

Fin kommode

Rigtig fin og robust kommode. Jeg var overrasket over hvor nem den var at samle. Alt var nummereret, det er første gang jeg har set det ved jysk. Derudover er det en kommode med gods i hvilket jeg heller ikke synes jysk plejer at have

By: Børkop Alder: 35-44 Køn: Kvinde
21/10/2018

Limfjorden

God og dyb komode Samling er nem og overskuelig, kvaliteten kunne godt være bedre, men til prisen er den ok

By: Broager Alder: 25-34 Køn: Mand
24/09/2018

Limfjorden

Er meget tilfreds også med udleveringen

By: 8600 Silkeborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
19/07/2018

Dejlig kommode

Virkelig en god kommode, lidt tung, men det er vel fordi det er solidt. Nem at samle, det tog mig ca 2 timer, men så er det også en god og stabil kommode.

By: Esbjerg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
16/07/2018

Elendig kvalitet

Købte kommoden i starten af i år. Allerede nu er to skuffer skæve/ gået i stykker og hele konstruktionen er skæv så skufferne glider op. Spild af penge!!!!

By: Næstved Alder: 55-64 Køn: Kvinde
27/01/2018

skuffende

jeg håbet på at den skulle være nogle bedre. den er pen at se på, men dog det eneste jeg er tilfreds med. :( der manglet diverse for at få den samlet, og skuffene er tung og langsom at trække ud og ind samt de faller af.

By: Give Alder: 15-24 Køn: Kvinde
23/01/2018

Rigtig god til prisen

Rigtig god til prisen Flot design

By: Vig Alder: 45-54 Køn: Kvinde
18/12/2017

Kommode LIMFJORDEN 4 skuffer

Meget fin model og nem at samle.

By: skagen

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.