Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode LIMFJORDEN 4 skuffer eg

Varenummer: 3618903

Kommode LIMFJORDEN 4 skuffer eg

  Pr. stk. 600,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skuffer med fuldt udtræk. B80 x H100 x D48 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade, Plast
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 4 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 80 cm, Højde: 100 cm, Dybde: 48 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 52 cm, Længde: 105 cm, Højde: 22 cm
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
162 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
05/02/2019

Godt og stabilt produkt

Tager lang tid at samle, men virker stabil og som et godt produkt

By: Karup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
30/01/2019

God kvalitet til pengene

Tung og solid kommode. Nem at samle og komponenter er af ganske god kvalitet. Jeg samlede en i går på ca. 1½ time. Det er en luksus at der ikke er sparet på udtræksskinnerne, så skufferne kan køre helt ud og de er meget letgående med friktionslås til lukning. Vi har købt tre af dem nu og er meget tilfredse med dem.

By: Allingåbro Alder: 45-54 Køn: Mand
27/01/2019

Kommode

Svær at samle

By: Haslev Alder: Over 65 Køn: Kvinde
10/11/2018

Solid og pen

Meget solid og pen kommode til en rimelig penge, kan 100% anbefale at købe den. Rummelige skuffer som trækkes helt ud. Tager nogen timer at få samlet, men det er også det som gør den solid :)

By: København Alder: 35-44 Køn: Mand
10/11/2018

Solid og pen

Meget solid og pen kommode til en rimelig penge, kan 100% anbefale at købe den. Rummelige skuffer som trækkes helt ud. Tager nogen timer at få samlet, men det er også det som gør den solid :)

By: København Alder: 35-44 Køn: Mand
09/02/2018

4 timer om at samle den

Fin kommode, men har nu måtte opgive efter 4 timer, kan simpelthen ikke få skufferne i...vejledningen er ikke god nok, med hvordan man får dem sat i...og ja som sagt ikke lykkes. :-((

By: Brøndby Alder: 55-64 Køn: Kvinde
25/06/2017

Grim grimmere, kommode Limfjorden

Købte denne kommode online, da vi før har købt en med 6 skuffer. Men hvor er denne grim - træet er "savet med spor på tværs af årene overalt, nogle steder så man kan føle det med fingrene. Man har også skiftet "glidesystemet" til skufferne, som nu er meget svært at montere og glider utroligt tungt. Skufferne er svære at åbne især hvis man har få fingerkræfter. Det er en sekundavare. - Den kan Jysk ikke være bekendt. Vi er nødt til at male den grimme kommode...Der køber vi ikke mere møbler.

By: Roslev Alder: Over 65 Køn: Kvinde
06/05/2017

kommode

dejlig kommode med 4 skuffer som er store og rummelige pænt udsende skufferne er nemme at trække ud

By: kolding Alder: 55-64
30/04/2017

Super flot

Rigtig flot kommode.

By: Greve Alder: 35-44 Køn: Kvinde
25/04/2017

Meget tung

På nær skuffeskinnerne er den ikke svær at samle. Det kræver lidt kendskab at sætte skinnerne på. Brugsanvisningen viser det ikke særligt godt. Meget tung, men virker som en gedign kommode.

By: Holbæk Alder: Over 65 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.