Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode KABDRUP 3 skuffer eg

Varenummer: 3659462
BASIC

Kommode KABDRUP 3 skuffer eg

  Pr. stk. 350,-

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 3 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 71 cm, Højde: 69 cm, Dybde: 35 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 41 cm, Længde: 78 cm, Højde: 13 cm
Vægt 21 kg
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
212 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
06/01/2019

Hurtig levering

Meget god kundeservice og hurtig levering Og en rigtig god kommode kan fint bruges som Natbord

By: Løsning Alder: 45-54 Køn: Kvinde
02/06/2018

Fin til prisen

Svær at samle - man skal i hvert fald være to.

By: Århus C Alder: 25-34
17/05/2018

Bedømmelse

Meget fin kommode. Let at samle, og det er et godt materiale

By: 7430 Ikast Alder: Over 65 Køn: Kvinde
27/01/2018

Flot kommode.

Meget venlig og imødekommende kundeservice. Kunne afhentes i butik til aftalt tidspunkt. Kommoden var nem at samle, da brugsanvisningen var tydelig.

By: København N. Alder: Over 65 Køn: Kvinde
27/01/2018

Flot kommode.

Meget venlig og imødekommende kundeservice. Kunne afhentes i butik til aftalt tidspunkt. Kommoden var nem at samle, da brugsanvisningen var tydelig.

By: København N. Alder: Over 65 Køn: Kvinde
27/01/2018

Flot kommode.

Meget venlig og imødekommende kundeservice. Kunne afhentes i butik til aftalt tidspunkt. Kommoden var nem at samle, da brugsanvisningen var tydelig.

By: København N. Alder: Over 65 Køn: Kvinde
13/03/2017

Sturdy chest-drawer

Easy to assemble. Looks very good in a bedroom or a hallway...

By: Frederiksberg C Alder: 25-34 Køn: Mand
11/07/2016

Flot kommode!

Super flot kommode som er let at samle!

By: Fredericia Alder: 15-24 Køn: Kvinde
29/05/2016

Kommode

Er en tip top kommode er vilig fin .og hurtig levning.

By: Tønder Alder: 45-54 Køn: Kvinde
20/05/2016

Kommode

Pæn og stilfuld, ser meget ægte ud.

By: 6392 Bolderslev Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.