Kurve med håndklæder, sæbedispenser på badekar og vasketøjskurv på badeværelse

Forny dit badeværelse på budget

Med kun få trin kan du give dit badeværelse et nyt look. Der er mange forskellige stilarter og farver at vælge imellem, når du indretter dit badeværelse, og det behøver ikke nødvendigvis at koste mange penge: 

 Få flere tips og tricks til at forny dit badeværelse på budget i dette blogindlæg.

Få mest muligt ud af dine sæbedispensere

En nødvendighed i hvert badeværelse er sæbepumpen, så hvorfor ikke sørge for at den pynter lidt? Vores ROSENLUND glassæbeepumper fås i forskellige farver. Det klare glas gør det nemt at pege badeværelsesindretningen i den retning, du ønsker: Vælg en hvid sæbe med perlemor-look, som ser fin ud igennem glasset, eller måske bare en gennemsigtig version, der matcher din klare sæbedispenser.

Du kan også bruge sæbepumper til shower gel, shampoo eller lotion. På den måde sikrer du en ensartethed og undgår, at præfabrikerede flasker bliver en del af din indretning.

Glem ikke rensesvampe og neglebørster ... hygiejne behøver ikke nødvendigvis at se koldt og klinisk ud.

Gør dit badeværelse til en spa-oplevelse

Små ting kan have en stor effekt på badeværelset og være med til at skabe en flot helhed:

  • Vis vatrondeller og makeup frem i fine opbevaringsglas eller gem det af vejen i en pæn toilettaske, der sagtens kan indgå som en del af den dekorative indretning. 
  • Bring lidt liv ind på badeværelset med kunstige planter og blomster. De langtidsholdbare dekorationer passer sig selv og pynter i lang tid.
  • Undervurdér ikke vigtigheden af ​ en dejlig og afslappende duft i badeværelset. Duftlys er en nem måde at gøre det praktiske ophold på badeværelset til en spa-oplevelse.
  • Vælg dine pyntegenstande i forskellige nuancer fra samme farveskala – det skaber et flot og gennemtænkt look.

Match håndklæder med omtanke 

Håndklæder kan, tro det eller ej, også indgå som et dekorativt element på badeværelset. Håndklæder, badehåndklæder og gæstehåndklæder findes i forskellige størrelser, mønstre, farver og materialer, men hvis du matcher dem rigtigt, de kan bringe både stil og farve ind i rummet og være med til at skabe en hyggelig atmosfære.

Rul, stak og læg dine håndklæder og vaskeklude på en hylde eller i moderne opbevaringskurve. Det ser ikke kun fint ud – håndklæderne er også lettere at komme til.

Når du tager dig tid til at organisere og rydde op, kommer badeværelset til at se større ud, og du bliver måske også mindet om, hvor rart et rum, det er at opholde sig i.

Varier dine omgivelser

Hvis du vil give dit badeværelse en makeover, kan det være nok at flytte rundt på nogle af tingene, eller sørge for at skabe mere opbevaringsplads med fx en kommode eller kurve.

Fornyelse af dit badeværelse behøver ikke tage lang tid eller koste dig en formue. Med nogle få justeringer og badeværelsestilbehør til overkommelige priser kommer dit badeværelse til at fremstå spritnyt.

Få flere tips til at forny dit soveværelse eller dit kontor.

Udforsk mere

Vores bedste tips til at fejre Valentinsdag derhjemme

Vores bedste tips til at fejre Valentinsdag derhjemme

7 smarte tips og tricks til at klare vasketøjet

7 smarte tips og tricks til at klare vasketøjet

I rampelyset: OSBY vinterbader badekåbe

I rampelyset: OSBY vinterbader badekåbe

Idéer til den perfekte julegave til ham & hende

Idéer til den perfekte julegave til ham & hende