Dekorativ og praktisk opbevaring med fletkurv som rattan kurv og søgræs kurv

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Opbevaringsløsninger som fletkurve og kasser er perfekte til at organisere ting, så det er nemmere at holde hjemmet pænt og ryddet. Hos JYSK opdaterer vi vores sortiment indenfor dekorative opbevaringsløsninger og kurve to gange årligt, og i dette blogindlæg sætter vores indkøber indenfor interiør og indretning, Category Buyer Tina Nymann, sine favoritter i rampelyset. ”For mig er hjemmet i sandhed stedet, hvor vi finder glæde i hyggelige omgivelser og hinandens selskab. Jeg synes, at disse kurve tilfører ethvert hjem en masse varme, og samtidig er de praktiske med en masse personlighed,” fortæller hun. 

Fletkurve til æstetisk opbevaring 

”Den første kurv, jeg gerne vil vise, er vores MICHAEL-kurv. Kurven er lavet af siv og har håndtag, der giver den personlighed og gør den praktisk,” fortsætter Tina. MICHAEL kombinerer smukt praktik og æstetik i ét og er perfekt til opbevaring af blade, strikkegrej eller plaider – og samtidig er kurven også oplagt til en skovtur eller tur på stranden. ”Smukke kurve som MICHAEL er fantastiske til at gemme hverdagens småting af vejen, så hjemmet nemmere fremstår pænt og ryddeligt. Hjemme hos mig selv bruger jeg MICHAEL-kurven til at opbevare plaider, når vi ikke bruger dem.” 

Retro opbevaringsløsninger med et naturligt udtryk

“Mine andre to favoritter indenfor opbevaring og kurve er BJERGI-kurven og HALFRED-kurven,” fortsætter Tina. BJERGI er en fletkurv af pil og siv, hvor de naturlige materialer er vævet sammen til et mønster fyldt med smukke detaljer. Kurven fås i to størrelser – en mindre version (B 33 x L 26 x H 19 cm) samt en større version (B 39 x L 34 x H 25 cm).

HALFRED-fletkurven er lavet af pil og er en klassisk, retro version af den flettede opbevaringsløsning. Den har en rustik charme og passer perfekt til den moderne udgave af tidløse og traditionelle indretninger.

”Begge kurve har en beroligende og dæmpet farve af karamelbrun, hvilket betyder de tilfører varme og en hyggelig stemning til hjemmet – og med et retro udtryk, der passer ind i moderne indretninger, er BJERGI og HALFRED perfekte til praktisk og dekorativ opbevaring i ethvert hjem,” fortæller Tina. 

Tag et kig på udvalgte fletkurve og andre opbevaringsløsninger- og kasser nedenfor, eller se vores fulde sortiment indenfor kurve, opbevaringskasser og andre opbevaringsløsninger i vores onlineshop. Vil du gerne have mere inspiration, kan du tjekke vores andre blogindlæg om indkøberens favoritter ud

Udforsk mere

Sådan vælger du den rigtige skænk

Sådan vælger du den rigtige skænk

Guide til skoopbevaring

Guide til skoopbevaring

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

Forny dit soveværelse på budget

Forny dit soveværelse på budget