Møbeldage - Spar op til 50%

Reoler med hylder i eg og et lille skrivebord i et lyst rum

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

TRAPPEDAL er en af de mest populære møbelkollektioner hos JYSK. Hvis du er fan af en ligetil form for indretning, med rene linjer og en smuk kontrast mellem metal og træ, er kollektionen noget for dig. TRAPPEDAL møblerne er elegante og enkle, og vores kunder elsker dem.*

TRAPPEDAL-kollektionen består af et lille skrivebord, to reoler med 5 eller 7 hylder i eg, en vitrine, et tv-bord, et entremøbel, et barbord, et sofabord, og væghylder. Reoler og skrivebord fås i både sort/eg og hvid/eg. De øvrige produkter er i sort/eg. 

Få vores kunders uforbeholdne mening om produkterne i dette blogindlæg.

TRAPPEDAL reol med 5 hylder

Reol og skrivebord i et lyst rum
Reol TRAPPEDAL 5 hylder eg/sort
400,-/stk.
549,- /stk.
Laveste pris 30 dage 549,- /stk. (-27%)
Et godt tilbud
Spar 27%

Denne TRAPPEDAL reol er kun 109 cm høj, og er med sine 5 hylder i mdf og sort pulverlakeret metal ideel til et rum, hvor du ønsker et lyst og elegant udtryk. Den er 70 cm bred og perfekt til både nips og som opbevaringsløsning. Vores kunder giver den en gennemsnitlig bedømmelse på 4,5 stjerner på JYSK.dk, og på JYSK.fi skriver en af dem:

“DANSK DESIGN NÅR DET ER BEDST - NÆSTEN BAUHAUS” (og efterlader 5 stjerner).

TRAPPEDAL reoler med 7 hylder

Reol med forskellige opbevaringsløsninger som fx kurve og spande
Reol TRAPPEDAL 7 hylder eg/sort
500,-/stk.
749,- /stk.
Laveste pris 30 dage 749,- /stk. (-33%)
Et godt tilbud
Spar 33%

Denne reol er ret høj med sine 178 cm. Det er en traditionel reol, perfekt til opbevaring eller bøger, men stadig med plads til en lampe, en vase eller anden form for dekoration. Begge reoler fås med sort eller hvid metalramme. Denne reol har i gennemsnit 4,7 stjerner på JYSK.dk. På JYSK.bg bemærker en kunde:

“Smuk, moderne, let at samle” - og efterlader 5 stjerner.

TRAPPEDAL skrivebord  

Skrivebord med opbevaringsløsning
Spisebordsstol JONSTRUP gråt stof/egefarve
150,-/stk.
299,- /stk.
Laveste pris 30 dage 299,- /stk. (-50%)
Et godt tilbud
Spar 50%

 TRAPPEDAL skrivebordet er forholdsvist lille og passer ind, hvor der ikke er plads til andre skriveborde. Der er plads til en lille bordlampe, en papirvægt eller en anden fin nipsting - og hvad har man ellers brug for? Du kan placere skuffen i enten det venstre eller det højre rum, som det passer dig. Skrivebordet fås både med sort og hvid skuffe. På JYSK.nl efterlader en af vores kunder en 5-stjernet vurdering og disse ord:

“Det er et super flot skrivebord til min bærbare computer og ser godt ud i min stue ...”

Flere TRAPPEDAL-medlemmer  

TRAPPEDAL-kollektion er meget mere end møbler til hjemmekontoret, så hvis du synes om designet, kan du også møblere stuen med et stilfuldt sofabord, et praktisk tv-bord eller et barbord til glas og flasker og god stemning.

Se også vores møbelkollektioner VIRUM i sort metal, VANDSTED i bambus, den elegante, hvide NORDBY eller DOKKEDAL med det moderne, nordiske look.

*Anmeldelserne stammer fra JYSK i landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien, Irland, Østrig, Italien, Spanien, Portugal, Frankrig, Tyskland og Schweiz.

Udforsk mere

Sådan vælger du den rigtige skænk

Sådan vælger du den rigtige skænk

Guide til skoopbevaring

Guide til skoopbevaring

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Hvordan vælger du den rette sofa?

Hvordan vælger du den rette sofa?