Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Black Friday er i gang ! Se de gode tilbud nu!SHOP NU

 

Længere leveringstid på online ordrer kan forekomme.

 

Kontor med bambus skrivebord og rumdeler i bambus, bambus bænk med gråt betræk og bambus tøjstativ i soveværelse

I rampelyset: VANDSTED kollektionen

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Anmeldelser, Vandsted, Møbelserier

Bambus er et moderne og trendy materiale at lave møbler i. Det er både prisvenligt og passer perfekt sammen med den skandinaviske stil, som vi elsker her hos JYSK.

Med vores 4-stjernede* VANDSTED kollektion kan du tilføre et nordisk strejf til alle rum i dit hjem. Kollektionen indeholder forskellige produkter: En praktisk bænk, et smalt konsolbord, et tøjstativ, som kan klappes sammen, en lav reol, et elegant sengebord, et smart skrivebord, en nyttig rumdeler, en skoreol og knager til entreen.  

Alle produkterne er lavet primært i bambus, og i nogle tilfælde i kombination med MDF. Vi er meget stolte over, at alle produkterne i gennemsnit vurderes til 4 stjerner af vores kunder. Se nogle af anmeldelserne fra JYSK.dk herunder.

“Funktionel og smuk”

VANDSTED kollektionen indeholder blandt andet et smalt konsolbord, som er ideelt til rum, hvor pladsen er begrænset som fx i entreen. Den lave hylde er perfekt til blade og magasiner eller til kurve med huer og halstørklæder. En af vores kunder skriver på JYSK.dk:

”Funktionel og smuk. Et perfekt møbel, der både er dekorativt og praktisk.”


“Bænken lever op til alle mine forventninger”

VANDSTED bænken har et komfortabelt sæde, som er betrukket med holdbart stof. Den lave hylde giver dig en god opbevaringsplads, hvor du kan lægge fx en plaid. En kunde skriver sådan her på JYSK.dk:

”Jeg er meget tilfreds. Bænken lever op til alle mine forventninger.”


“Nem at samle”

VANDSTED tøjstativet er både praktisk og dekorativt. Tøjstativet kan nemt foldes sammen og opbevares fx bag en dør, hvis du ikke skal bruge det. På JYSK.dk deler en kunde sin anmeldelse:

”Tøjstativet er godt - ser smukt ud og er nemt at samle. Jeg vil anbefale det (det er bedre end et tøjstativ i metal). Ingen problemer med at købe på nettet og med leveringen.”

Tøjstativ i bambus


“Flot design og god kvalitet”

Denne reol er både elegant og let, så du nemt kan flytte rundt på den. Med dens tre hylder får du plads til både bøger, praktiske opbevaringsbokse og dekorative nips. På JYSK.dk har en kunde skrevet denne anmeldelse: ”Flot design og god kvalitet”. 

Bambus reol med tre hylder


"Super fint sengebord"

VANDSTED sengebordet har også fået begejstrede anmeldelser på JYSK.dk. Det har en praktisk hylde nederst og en skuffe til briller m.m. En smart detalje er de forhøjede sider på bordet, der skaber et lille rum til det, du lægger fra dig. En kunde skriver på JYSK.dk: "smukt design, behageligt, fordi intet falder ned fra bordet," og kvitterer med 5 stjerner.  

Sengebord i bambus med en skuffe og en hylde

 


*Anmeldelserne stammer fra JYSK Nordic landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien og Irland.

Rumdeler, knager og skrivebord tæller ikke med i gennemsnittet, da det er et nyt produkt, der blev tilføjet til kollektionen i juli 2019.

Læs også om vores møbelkollektioner NORDBY - hvid og klassisk samt VIRUM i sort metal.

Har du et eller flere møbler fra VANDSTED kollektionen? Så lad os høre din mening i kommentarfeltet.