Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kontorstol TAMDRUP sort

Varenummer: 3620108
GOLD

Kontorstol TAMDRUP sort

  Pr. stk. 1399,-
 
191 anmeldelse(r)

Polstret sæde og ryg i kunstlæder. Med metalstel, gaspatron, trinløs vippefunktion og trykaflastende memory-skum i sædet.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale:
Kunstlæder
, Skum,
Memory skum
, Metal, Krydsfiner
Kunstlæder er stof, der har fået en overfladebehandling, så det ligner læder. Kunstlæder er slidstærkt, men har ikke så lang en holdbarhed som ægte læder. Husk der ikke må bruges kemikalier, læderplejemiddel, rengøringsmidler eller lignende. Kunstlæder rengøres udelukkende med en hårdt opvredet klud.
Memory-skum er en trykaflastende skumtype, der former sig præcist efter kroppen og afhjælper muskel- og ledsmerter samt kredsløbsproblemer.
Polstring: Sæde og ryg
Farve: Sort
Funktion: Bremsehjul, Højdejusterbar, Låsefunktion, Metalbase, Trinløs vippefunktion
Størrelse samlet: Bredde: 68 cm, Højde: 119-129 cm, Dybde: 70 cm
Sædehøjde: 47-57
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 37 cm, Længde: 80 cm, Højde: 65 cm
Testet til: 110 kg

Alle kundeanmeldelser

 
191 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
17/09/2018

Good comfortable office chair at reasonable price

Ditto

Skrevet af: Mike George By: Oksbøl Alder: Over 65 Køn: Mand
31/08/2018

Dårlig stol

Virkelig dårlig stol, den skal efterspændes meget ofte fordi skruerne falder ud. Den knager og larmer meget når man bevæger sig i den. Jeg har taget min gamle stol i brug igen, fordi jeg får ondt i ryggen af at sidde i den. Et utroligt dårligt produk for den pris....

Skrevet af: Kenneth Andersen By: Randers Alder: 25-34 Køn: Mand
29/07/2018

Fantastisk stol

Jeg havde længer kigget efter en “gamer” kontor stol, men så faldt jeg over denne på bud i jysk. Denne stol er simpelthen fantastisk at sidde i flere timer i streg, fedt produkt til en rigtig god pris !

Skrevet af: Robin By: Fredericia Alder: 25-34 Køn: Mand
01/07/2018

Tog chacen, men nej, dårlig stål

ædet er for "langt" og der er svært at sidde korrekt da du lige så stille glider frem. I længere tid brugte jeg min gamle stol fordi jeg ikke kunne bruge denne, da jeg enlig tog den i brug begyndte den hurtigt at skalle, armlæn skal efterspændes ofte, og nu, et par år senere er et hjul røget afd, og materialet skaller på armlæn, sæde, og nakkestøtte.

Skrevet af: Stefan By: 6700 Alder: 25-34 Køn: Mand
29/04/2018

elendig stol

Ved første blik virker den som et ganske fornuftig stol, men der er meget mere end hvad man med det blottte øje kan se. Har haft denne elendige stol i under et år og armlæn "læder" skaller og man kan se ind til indersiden af armlænet. Den klikker når man læner sig tilbage så man frygter den bryder sammen under en. hjul holderne knækker for et godt ord. Så hvis du skal have en god stol så vil jeg kraftigt anbefale at kigge efter en anden

Skrevet af: nick petersen By: Næstved Alder: 25-34 Køn: Mand
13/10/2017

Elendig stol

Ved første blik virker den som et ganske fornuftig stol, men der er meget mere end hvad man med det blottte øje kan se. Har haft denne elendige stol i under et år og armlæn "læder" skaller og man kan se ind til indersiden af armlænet. Den klikker når man læner sig tilbage så man frygter den bryder sammen under en. Så hvis du skal have en god stol så vil jeg kraftigt anbefale at kigge efter en anden

Skrevet af: Kenneth Andersen By: hvidovre Alder: 35-44 Køn: Mand
27/09/2017

Super behagelig kontorstol! - Kan varmt anbefales

TAMDRUP memory-skum kontorstol er et super godt og behageligt møbel. Rigtig god komfort og vippefunktion - Kan varmt anbefales! Det eneste minus ved kontorstolen er, at hjulene ikke ruller særlig godt (meget lille detalje taget i betragtning af alt andet, men får derfor kun 4 stjerner).

Skrevet af: Camilla By: Randers Alder: 15-24 Køn: Kvinde
30/03/2017

Dejlig kontorstol

Vi så et tilbud på Tamdrup kontorstol, og da vores kontorstol lige var knække sammen, gik vi på nettet og bestilte den nye stol. Den kom efter nogle få dage til butikken, hvor vi hentede den. Den er fantastisk at sidde i.

Skrevet af: Børge Skov Hansen By: Næstved Alder: Over 65 Køn: Mand
27/12/2016

den beste stol

har en af denne er bare best

Skrevet af: Peter Sørensen By: Holstebro Alder: 55-64 Køn: Mand
27/12/2016

Dårlig kvalitet

Skruerne til armlænet skulle efter kun 3 mdr spændes efter. Derefter var der ikke rigtig greb i dem mere hvilket har medført at det ene armlæn næsten altid hænger. generelt en meget vakkelvorn stol Stolen er alt for dyr i forhold til kvaliteten

Skrevet af: Nikolaj Hedegaard By: 9230 Alder: 25-34 Køn: Mand

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.