Udvalg af ergonomiske puder på en seng

WELLPUR-puder – sov dig til rent velvære

En god nats søvn er vigtig for din krop og dit velvære. Kroppen har behov for støtte og komfort hele natten igennem efter en lang og aktiv dag. En god nats søvn er derfor afgørende for, om du vågner frisk og klar til at møde dagens udfordringer. 

Hvis du ofte vågner op med spændinger, hovedpine eller ondt i nakken, kan det være et tegn på, at du sover dårligt. Det kan være, at hovedpuden ikke giver dig den støtte, du har brug for. Er du følsom over for belastning i hoved- og nakkeregionen, så findes der puder, der giver en særlig god støtte og derfor bedre vil kunne afhjælpe dine symptomer. Det kan dog være svært at vælge den rette hovedpude i et stort og meget varieret udvalg. Hovedpuder er i dag et specialprodukt med vidt forskellige egenskaber, der hver især forsøger at imødekomme individuelle behov.

Puder, der former sig efter dig

I det store udvalg af hovedpuder finder man puder, der er fremstillet med særligt henblik på at forebygge og afhjælpe spændinger i hovede og nakke. WELLPUR specialiserer sig i at fremstille puder, der skaber mere velvære og en bedre søvn til alle.

WELLPUR hovedpuder er en serie af kvalitetspuder, produceret i trykaflastende memory-skum, der former sig optimalt efter hoved- og kropsform. Puderne tilpasser sig kroppen efter den foretrukne sovestilling, og memory-skummet holder kroppen i en naturlig og ergonomisk korrekt position. Samtidig giver pudernes memory-skum et minimalt tryk mod hoved og krop, hvilket aflaster muskler og led og sikrer en bedre hvile og afstresning af hele kroppen. Puderne egner sig også som støtte til skuldre, nakke eller ryg, når du arbejder, er ude at rejse eller bare slapper af derhjemme. Puder i AIR memory skum har den ekstra fordel, at de ikke bliver påvirket af rumtemperaturen og derfor forbliver bløde og fleksible, selv i et køligt soveværelse. 

Mange varianter

WELLPUR har udviklet flere varianter af puder med memory-skum, og nogle af modellerne indeholder en ny AIR-skum-teknologi, som består af skum med luftfyldte celler, der gør skummet blødere. Denne teknologi gør puderne mindre temperaturfølsomme over for omgivelser og sæsoner samtidig med, at den gode støtte til hoved, nakke og ryg bevares. 

Langt størstedelen af WELLPUR-puderne er certificerede i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®, hvilket er en af verdens førende sundhedsmærkninger for tekstiler. Desuden kan betrækket på alle WELLPUR-puder maskinvaskes, så de er nemme at holde rene og pæne.

Er du en af dem, der døjer med spændinger, hovedpine eller ubehag i nakken, så er der er hjælp at hente. Undersøg mulighederne i de ergonomiske skumpuder, der kan afhjælpe smerter og spændinger i hoved og nakke og sikre dig en bedre søvnkvalitet - så kommer søvnen også til at handle om velvære for dig.

Se hele udvalget af WELLPUR puder

Udforsk mere

Hvordan vælger du en god hovedpude til nakkeproblemer?

Hvordan vælger du en god hovedpude til nakkeproblemer?

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

Dyne og pude med plantebaseret tekstil

Dyne og pude med plantebaseret tekstil

Hvilken hovedpude skal jeg vælge? Den ultimative guide

Hvilken hovedpude skal jeg vælge? Den ultimative guide