Windowsill with candlesticks and tealight holders

Vores bedste tips til at fejre Valentinsdag derhjemme

Valentinsdag behøver ikke kun at handle om hjerteformet chokolade og røde roser. Du kan bruge anledningen til at forkæle din partner på en mere personlig måde.

Giv en afslappende spa-dag derhjemme

Et hjemme-spa er den perfekte løsning, hvis du gerne vil forkæle din partner uden, at det skal koste en formue. Tag jer tid til den selvkærlighed og luksus som hverdagen normalt er for travl til. Lav et varmt fodbad, og tænd for rolig, stemningsfuld musik. Afslut fodbadet med at give hinanden en omgang fodmassage – og I vil med det samme have glemt alt om hverdagens stress og jag. Du kan også købe en ansigtsmaske og udføre en simpel ansigtsbehandling på din partner – det vil helt sikkert falde i god jord. Skal følelsen af wellness føres helt ud, så placér duftolie rundt omkring i rummet. Fuldend dit hjemme-spa med give din partner en lækker og behagelig badekåbe og et par bløde hjemmesko.  

Skru op for hyggen med en tur i “hjemme-biografen”

En anden hyggelig måde at tilbringe Valentinsdag på, er ved at forkæle din partner med en tur i “hjemme-bio”. Find hans eller hendes yndlingsfilm på en streamingtjeneste eller på DVD, og kryb sammen under dynerne med en skål popcorn. Dette er den perfekte løsning, hvis I gerne vil fejre dagen uden at gøre for meget ud af det. Gør det til en lidt anderledes aften, end den normale søndag foran flimmeren, ved at placere en luftmadras i stuen og gør den til en hygge oase med masser af puder og tæpper.

Og selvfølgelig må du ikke glemme de meget vigtige snacks. En tur i biffen kræver jo en god portion af forskellige lækkerier - husk at købe din partners yndlingssnacks, og server dem i små, fine skåle.

En romantisk middag derhjemme

Det er selvfølgelig altid lækkert at spise på en fin restaurant, men det kan altså også være hyggeligt at blive hjemme. Når du inviterer din kæreste på en hjemmelavet middag, så viser du ham eller hende, at du har investeret tid i gaven. Det er helt okay, hvis du ikke er den store mesterkok. Middagen behøver ikke at være ekstravagant, men du kan score en masse lette point ved at dække et smukt bord.


Placer en dekorativ vase på spisebordet (måske med smukke blomster i), og dæk bordet med fine tallerkener og glas – og glem ej de romantiske levende lys! En hyggelig atmosfære og et flot dækket bord vil få din mad og din partner til at stråle om kap.

Glædelig Valentinsdag!

Udforsk mere

Sådan vælger du de rigtige håndklæder: Den ultimative guide

Sådan vælger du de rigtige håndklæder: Den ultimative guide

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

I rampelyset: Håndklædesæt

I rampelyset: Håndklædesæt

Indkøberens favoritter inden for udstyr til badeværelset

Indkøberens favoritter inden for udstyr til badeværelset