Morgenkåber og hjemmesko for en god start på dagen

En blød morgenkåbe er lækker at svøbe sig i, når du står op om morgenen, efter et bad, eller bare til at hygge i derhjemme. Hop også i et par hjemmesko og hold fødderne varme på kolde vinterdage. Hos JYSK finder du et stort udvalg af sandaler, sutsko og badekåber til både mænd og kvinder. Morgenkåberne findes i hvid, beige, sort, lilla, grå, blå og rosa, og findes i størrelse S/M, L/XL og XXL/XXXL. Så der er mulighed for at finde morgenkåber til hele familien, uanset om du er på udkig efter en kåbe i fleece, mikrofiber eller bomuld. Hvis du vinterbader kan du købe vores varme og vindtætte badekåbe, der er beregnet til vinterbadning. 

Læs mere om vores badekåbe til vinterbadning.

Vask morgenkåben inden brug

Vi anbefaler, at du lægger din badekåbe i blød i koldt vand og derefter vasker den, før du tager den i brug. Det forbedrer sugeevnen og vasker eventuel overskudsfarve væk. Vores morgenkåber kan vaskes ved mellem 40 og 60 grader, og bør vaskes separat de første gange. De fleste af vores kåber kan godt tørretumbles, men det skal foregå ved lav temperatur (max 60 grader) - tjek dog lige vaskemærket først.

Vindtæt badekåbe til vinterbadning

Vinterbadning er en begivenhed som bliver mere og mere populær. Det giver fornyet energi og man føler sig frisk efterfølgende. Det kan dog være en kold fornøjelse at komme op af det iskolde vand og få varmen tilbage i kroppen. Nu kan du hos JYSK købe en badekåbe, som forhindrer dig i at fryse både før og efter. Badekåben er fremstillet af 100% polyester, og har flere praktiske funktioner, som gør den velegnet til formålet:

  • Vindtæt
  • Varm
  • Store lommer med lynlås og plads til mobil og nøgler
  • Velcrolukning og bindebånd
  • Indbyggede mini handsker
  • Stor hætte

Læs mere om vores vinterbadekåbe med hætte på vores inspirationssider.