Luftmadrasser og liggeunderlag til skarpe priser

Køb luftmadrasser, luftpuder, skumunderlag, selvoppusteligt liggeunderlag og tilbehør i alle prisklasser. Uanset om du skal på campingferie, på festival eller have overnattende gæster derhjemme, kan du finde et godt soveunderlag hos JYSK. 

Vi tilbyder liggeunderlag i skum, selvoppustelige liggeunderlag og enkelt og dobbelt luftmadrasser i forskellige størrelser, så du kan få et soveunderlag, der passer til lige præcis dit behov.

Når du vælger luftmadras, er der flere ting at tænke over, eksempelvis hvad det primære formål med din madras er – skal den bruges hjemme, i telt, på vandring eller noget helt andet? Det er afgørende for, hvilken højde og bredde du skal vælge, samt om du kan bruge elektrisk pumpe eller skal gå med en manuel. Nogle af vores luftmadrasser kommer med indbygget elektrisk pumpe, og ellers kan du selvfølgelig også finde fodpumper, håndpumper og luftpumper her hos JYSK.

18 produkter
  18 produkter

  Luftmadrasser med mange fordele

  En luftmadras har flere funktioner og kan bruges hele året. Madrassen fungerer både som en praktisk gæsteseng, der er let at pakke væk, og som en behagelig madras der er let at transportere med ud af huset, både på ferie, på telttur, ud under åben himmel eller på overnatning i familie eller venners hus.

  Madrassen kan anvendes både indendørs, som ekstra seng til overnattende gæster, og udendørs, hvor den kan bruges til rigtig mange formål, f.eks. til ferie, til festival, på campingtur i telt, som solseng i haven eller til at tage med, når du skal overnatte hos venner og familie. Den er let at transportere, selvfølgelig af den åbenlyse grund, at man kan tømme den for luft og folde den sammen til at fylde minimalt, men det gøres endnu lettere af at der til mange luftmadrasser i vores sortiment medfølger en opbevaringstaske. Til enkelte luftmadrasser medfølger også reparationssæt, så du let kan reparere din madras, hvis der går hul på den, mens du er på farten. 

  Stort udvalg af luftmadrasser og tilbehør

  I JYSK finder du luftmadrasser i mange forskellige design, højde og bredde. Nogle af vores luftmadrasser har endda en indbygget hovedpude. Luftmadrasserne er fremstillet af slidstærkt vinyl, og det øverste lag i vores luftmadrasser består af velour, som giver en blød og komfortabel overflade. Vi har både enkelt, halvanden og dobbeltluftmadrasser, hvoraf nogle har en indbygget elpumpe. Med en indbygget pumpe kan du spare tid, da det med en elektrisk pumpe kun tager 2-4 minutter at pumpe madrassen op. Den elektriske pumpe skal blot tilsluttes en stikkontakt, så gør den alt arbejdet for dig.

  Køber du en luftmadras uden indbygget pumpe, kan du naturligvis også købe en pumpe, der fungerer perfekt til madrassen her hos os. I JYSK har vi flere forskellige luftmadraspumper, for eksempel en fodpumpe, håndpumpe og en luftpumpe, som er en elektroniske pumpe til at sætte i stikkontakten.

  Hvilken type luftmadras skal du vælge?

  Selv med en luftmadras, skal du tage stilling til hvilket behov, du ønsker at dit køb skal opfylde. Her får du hjælp til at vurdere hvilken madras der vil dække dit behov bedst.

  • Den lave luftmadras er den madras der er bedst egnet til teltturen. Her bør madrassen ikke være for høj, fordi der er begrænset højde i en teltkabine, samt skrånende teltdug til siderne. Desuden fylder den lave luftmadras også betydeligt mindre end de høje, og er derfor lettere at have med rundt.
  • Den høje luftmadras er en god løsning til gæsteseng, idet højden også udgør en bedre madras. Højden gør for mange luftmadrassen mere komfortabel at bevæge sig ind og ud af, og du opnår en bedre komfort under søvnen.
  • Den luksuriøse luftmadras er til dig der ønsker at forkæle dine gæster, uden at det fylder i hverdagen. Ved at vælge en madras med en indvendig konstruktion af nylontråde og luftlommer opnår du fasthed som i en rigtig seng. Her får du den ultimative søvnkomfort for en luftbaseret gæsteseng.

  Forskellige typer gæsteseng

  En luftmadras er selvfølgelig bare én mulighed for at gøre det behageligt for dine overnattende gæster. Ønsker du at overveje andre løsninger, kan du med fordel se JYSKs store udvalg af:

  Uanset hvilken løsning du vælger til dine gæster, får du god kvalitet til skarpe priser. Valget af sengeløsning til dine gæster afhænger selvfølgelig af hvor meget plads I har i jeres hjem. En foldemadras, luftmadras eller drømmeseng er alle nemme at klappe sammen og gemme væk, så de ikke optager unødvendig meget plads i dagligdagen. Når de er foldet ud optager de også begrænset plads, og kan placeres i et hjørne af stuen, eller i midten af rummet, hvor der alligevel er tom gulvplads. 

  En sovesofa kræver derimod mere plads, og er oftest en seng der står fast i gæsteværelset eller på kontoret. Til gengæld opnår du en større komfort når du vælger en sovesofa, og du får her også en praktisk dobbeltfunktion, idet møblet kan bruges som ekstra base for sofahygge og afslapning i hverdagens rytme.

  Få hjælp til hvilken gæsteseng du skal vælge her.