Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

En luftmadras er en praktisk løsning

En luftmadras er uundværlig i adskillige situationer. Skal du på camping eller festival, så er en luftmadras en rigtig god løsning. Luftmadrassen er også en rigtig god og komfortabel gæsteseng. Den er nem at flytte og kan pakkes væk, så den ikke fylder i dit hjem i det daglige.

I JYSK finder du mange forskellige modeller og kvaliteter. Vi har både enkelt, halvanden og dobbelt luftmadrasser. Nogle med indbygget elpumpe. Køber du en luftmadras uden indbygget pumpe, kan du naturligvis købe en luftpumpe, der passer til madrassen. I JYSK har vi flere forskellige modeller, for eksempel fodpumper, håndpumper og elpumper med batteri.

Skal du på cykeltur eller på eventyr med rygsækken, kan et liggeunderlag være at foretrække. De hverken vejer eller fylder som en oppustelig madras. Liggeunderlag fås både i den traditionelle ultralette udgave og i den mere komfortable selvoppustelige version. Skal du på aktiv ferie eller blot lave træningsøvelser på stuegulvet, så finder du i JYSK også din nye fitnessmåtte. 

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.