LUFTMADRASSER OG LIGGEUNDERLAG til skarpe priser

Køb luftmadrasser, luftpuder, liggeunderlag og selvoppustelig underlag i alle prisklasser hos JYSK. Hvad enten du skal på campingferie, stranden, festival eller har overnattende gæster, så er en luftmadras altid en god løsning som gæsteseng. Den fungerer både som en praktisk seng, der er let at pakke væk og transportere, samtidig med at den er blød som soveunderlag. Vi tilbyder enkelt og dobbelt luftmadrasser i forskellige udformninger og størrelser, så du kan få den madras, der passer til dit behov. Hvis ikke luftmadrassen kan pustes op elektronisk med elpumpe, så husk at købe en fodpumpe, håndpumpe eller luftpumpe.

18 products
  18 products

  Luftmadrasser - en praktisk løsning

  En luftmadras er uundværlig i adskillige situationer. Skal du på camping eller festival, så er en luftmadras en rigtig god løsning. Luftmadrassen er også en rigtig god og komfortabel gæsteseng. Den er hurtig at puste op, nem at flytte og kan pakkes væk efter brug, så den ikke fylder i dit hjem i det daglige.

  Skal du på cykeltur eller på eventyr med rygsækken, kan et liggeunderlag være at foretrække. De hverken vejer eller fylder som en oppustelig madras. Soveunderlag fås både i den traditionelle ultralette udgave med skum og i en komfortabel selvoppustelige version. Skal du på aktiv ferie eller blot lave træningsøvelser på stuegulvet, så finder du i JYSK også din nye træningsmadras/fitnessmåtte.

  Stort udvalg af luftmadrasser og tilbehør

  I JYSK finder du mange forskellige modeller, og i forskellige højde, hvoraf nogen har indbygget hovedpude. Luftmadrasserne er fremstillet af slidstærkt vinyl, og det øverste lag i vores luftmadrasser består af velour, som giver en blød overflade. Vi har både enkelt, halvanden og dobbeltluftmadrasser. Nogle med indbygget elpumpe. Køber du en luftmadras uden indbygget pumpe, kan du naturligvis købe en luftpumpe, der passer til madrassen. I JYSK har vi flere forskellige luftmadraspumper, for eksempel fodpumper, luftpumper, håndpumper og elektroniske pumper med batteri.

  Bemærk at der til nogle luftmadrasser medfølger et smart reparationssæt og opbevaringstaske.