Fantastiske juletilbud – SPAR OP TIL 60%*KØB NU

 

 

Praktisk indretning med med kunstige planter

Praktisk indretning med med kunstige planter

Før i tiden brugte man primært kunstige planter og blomster som pynt, men i dag er det super trendy at skabe en lille indendørs have – med ægte eller kunstige planter.

Der er mange typer, størrelser og farver at vælge imellem, når du skal vælge de rigtige planter til dit hjem. I dette blogindlæg viser vi dig, hvordan du kan give din indretning en frisk opdatering med kunstige blomster.

Hvorfor vælge kunstige planter i stedet for ægte?

Hvis du er en af dem, der glemmer at vande dine planter, er kunstige planter løsningen for dig. Kunstige planter og blomster er langtidsholdbare pyntegenstande, og de kræver ikke din opmærksomhed - de er bare der for at give din hverdag liv og farve.

Kunstige planter tjener de samme formål som friske. Du kan bruge dem til at skabe en indendørs ”have”, og selvom årstiderne skifter, ser de ud som de plejer, året rundt. Derfor er du sikker på, at det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem, er det samme.

Det er muligt at finde meget virkelighedstro kunstige planter, der er svære at skelne fra de ægte. Friske blomster er ofte dyre, og skal passes og plejes.

Eksempel på indretning af stue, med kunstig plante der hænger fra hylde


Uventede gæster? Med kunstige blomster ser dit hjem altid pænt og indbydende ud

Stresser du nogensinde over at gøre klar, til der kommer gæster? Hvis du ikke har tid til at friske stuen op, eller hvis du er løbet tør for inspiration, er kunstige blomster det sikre valg for dig. Du kan forberede dig i god tid, uden at blomsterne visner eller kommer til at se triste ud.

Vase med kunstige blomster, der pynter i en stue

 


Prøv at mikse forskellige farver, når du laver blomsterarrangementer. Vælg en farverig blomsterpotte og kombiner den med en flot grøn kunstig plante. Det skaber en smuk kontrast og tiltrækker sig opmærksomheden hos dine gæster. Du kan også samle en buket med forskellige kunstige blomster, der afspejler din personlighed. Som tiden går, kan du udvikle buketten ved at fjerne eller føje flere kunstige blomster til den.

Indretning af stue med kunstig plante og forskellige former for belysning


Én plante - mange formål

En anden fordel ved kunstige blomster er, at du kan flytte dem rundt, hvor du vil, og så ofte du vil. Du behøver ikke at overveje belysning eller temperatur, når du vælger det rigtige sted til dine kunstige blomsterpynt.  

Kunstig plante i en hvid blomsterpotte


Mix og match

Kort sagt er kunstige blomster og planter ideelle til dem, der mangler tid eller inspiration. Du kan blande forskellige farver og størrelser og flytte dine blomsterarrangementer rundt, så ofte du vil - der er intet rigtigt eller forkert, når du indretter dit hjem.

Kunstige blomster præsenteret i vase i en stue


Tip til en personlig indretning

Hvordan bruger du kunstige blomster og planter i dit hjem? Del dine tip med os i kommentarerne.

 

Udforsk mere

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Hold en ægte jul med kunstige planter

Julegaveidéer, der skaber glæde i hjemmet

Kom i julestemning med den nye Nordic Mood-kollektion

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.